Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Heavenly Chain Serisi Skill Effect.txt

@EfsaneSro

Hayır, sende sorun yok. Tam olarak olması gerektiği gibi işlem görüyor.

Üstte ki veriler, videoyu çektiğin DB'ye mi ait?

Oyla 0
@EfsaneSro

videoda clean db kullandım başka bir sronun skilldata enclerinden tüm skilleri kopyalayıp ekledim konudaki eklediğim skill serisi kullandığım sana verdiğim bence birşeyi atlıyorsundur tahminen skilleffect atlıyorsun :D

Oyla 0
@EfsaneSro

benimde smash ta aynı sorun var level 3 e kadar level 1 level 2 de sorun yok level 3 te sorun
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Yabancı bir arkadaş bana dediki
mesela bende smashta sorun var tammı arkadaşlar 3 levelde skill efect yanı hareketi gerçekleştirmiyor
yabancı arkadaşımızın dediğine göre

1602189918605.png

resimde görmüş oldugunuz ilk skill ıd si 34000 diyelim bu satırda göstermiş oldugum 34001 sayısını isabetli olarak gidiyor diyor 4 üncü satır olmadığı için işlemi görmüyor diyor 3 level yerine 1 level daha eklersen isabetli olur dedi sizce haklı olabilirmi

Oyla 0
benimde smash ta aynı sorun var level 3 e kadar level 1 level 2 de sorun yok level 3 te sorun
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Yabancı bir arkadaş bana dediki
mesela bende smashta sorun var tammı arkadaşlar 3 levelde skill efect yanı hareketi gerçekleştirmiyor
yabancı arkadaşımızın dediğine göre

Ekli dosyayı görüntüle 9682

resimde görmüş oldugunuz ilk skill ıd si 34000 diyelim bu satırda göstermiş oldugum 34001 sayısını isabetli olarak gidiyor diyor 4 üncü satır olmadığı için işlemi görmüyor diyor 3 level yerine 1 level daha eklersen isabetli olur dedi sizce haklı olabilirmi
denemekte fayda var, ben çok uğraştım olmayınca saldım

Oyla 0