Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Honor Point Scroll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan katzerr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

katzerr

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Selamun Aleykum Arkadaslar Oyunuma Honor Point Scroll Ekledim Sorunsuz Çalışıyor Fakat Point 0 Olarak Görünüyor
Mezun veya Point Göstergesini Nasıl Aktif Edebilirim.

IF(@Operation = '41' and @Slot_To = 255 and (@ItemRefID = 44321 )) --Honor Graduate+Point+Evaluation Update //
begin
UPDATE SRO_VT_SHARD.._TrainingCamp SET GraduateCount=GraduateCount+500,EvaluationPoint=EvaluationPoint+500 Where ID=(Select CampID From SRO_VT_SHARD.._TrainingCampMember Where CharID=@CharID)
UPDATE SRO_VT_SHARD.._TrainingCampMember SET HonorPoint=HonorPoint+500 where CharID=@CharID
end

Ben de ekleyeceğim bunu. SMC'den Honor güncellemesi istiyordur diye düşünüyorum. Fikir yürüttüm sadece.

Oyla 0
@DragonSlayer Yaptım onuda oyun içi C ye bastıgımız zaman Honor Point 0 Oyuncular kendi aralarında birbirlerini geçme muhabbetleri olucak pointleri göstermem şart ama nasıl

Oyla 0
@DragonSlayer Yaptım onuda oyun içi C ye bastıgımız zaman Honor Point 0 Oyuncular kendi aralarında birbirlerini geçme muhabbetleri olucak pointleri göstermem şart ama nasıl
hmm anladım şimdi olayı..
Yakın zamanda ben de uygulayacağım bu sistemi.. Sorunu çözersem yazarım buraya.. O zamana kadar sen çözersen çözümü bekleriz.

Oyla 0
eyw sağolasın.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@DragonSlayer Normal Direkt olarak Gelmiyormuş GS Reslemem Gerekiyor pointler için
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@DragonSlayer Bakma şansın oldumu bro bu konuyla ilgili hiç birşey bulamadım henüz Job cavedeki AP olayıda aynı şekilde görevi teslim ediyorsun anında güncellenmiyor honor point gibi gameserver restartlaman gerekiyor.

Ekli dosyalar

• JOB.png
    JOB.png
    232.1 KB · Görüntüleme: 40
Oyla 0
Geri
Üst Alt