Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım JobKill Honor Point

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum bu ara evde kaldım 2 gün baktım forumda bulamadım JobKill Honor Point sistemini bende fixliyim ve paylaşayım istedim
bende Thief, Trader, Hunter hepsinde denedim tek tek çalışıyor sistem herkezin guardı farklı olabilir ben test amaçlı amonyak guardı denedim noticede problem yok bir çoğunuz MaxiGuard @sarkolata Hizmetinde olan guardı kullandığı için guarddan guarda notice sistemi değişiyor bende maxiguard olmadığı için onun tablosunu örnek veremedim kusura bakmayın ama takılan olursa bu konu altına yazsınlar mutlaka yardımcı olurum. Sistem' den görseller.:)

Ekli dosyayı görüntüle 8912

Ekli dosyayı görüntüle 8913

Required Tables and Procedures Are Available in the File.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
TO DOWNLOAD​
good job

Konuyu i tık hortlattım gibi ama ilkten eline sağlık prosedurlerı okuttum TrainingCamp tablesinde honor ve evalution pointi veriyor ama ben TrainingCampMember'e de vermesini istiyorum bu yüzden
UPDATE SRO_VT_SHARD.._TrainingCamp set GraduateCount=GraduateCount-1, EvaluationPoint=EvaluationPoint-1 Where ID=@KesilenCamp
kodunun altına alttaki kodu ekledim
UPDATE SRO_VT_SHARD.._TrainingCampMember set HonorPoint=HonorPoint-1 Where ID=@KesilenCamp
Ama Invalid column name 'ID' hatası alıyorum yani oraya ID den başka bir column girmem gerekiyor heralde sizce ne girebilirim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Çözüldü TrainiCampMember yerinde ID yerine CampID yazdım oldu

Hello friends, I have been absent for a long time, I stayed at home for 2 days, I couldn't find it on the forum, I also fixed the JobKill Honor Point system and wanted to share it.
I tried Thief, Trader, Hunter all one by one, the system works one by one, everyone's guard may be different, I tried the ammonia guard for testing purposes, there is no problem in the notice, as many of you use the guard that is in your service MaxiGuard @sarkolata, the notice system changes from guard to guard. I'm sorry I couldn't give an example of his painting because there is no maxiguard, but if anyone gets stuck, write them under this topic, I will definitely help. :) Images from the system.

Required Tables and Procedures Are Included In The File.

to download​
thanks

Hello friends, I have been absent for a long time, I stayed at home for 2 days, I couldn't find it on the forum, I also fixed the JobKill Honor Point system and wanted to share it.
I tried Thief, Trader, Hunter all one by one, the system works one by one, everyone's guard may be different, I tried the ammonia guard for testing purposes, there is no problem in the notice, as many of you use the guard that is in your service MaxiGuard @sarkolata, the notice system changes from guard to guard. I'm sorry I couldn't give an example of his painting because there is no maxiguard, but if anyone gets stuck, write them under this topic, I will definitely help. :) Images from the system.

Required Tables and Procedures Are Included In The File.

to download​
thanks

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum bu ara evde kaldım 2 gün baktım forumda bulamadım JobKill Honor Point sistemini bende fixliyim ve paylaşayım istedim
bende Thief, Trader, Hunter hepsinde denedim tek tek çalışıyor sistem herkezin guardı farklı olabilir ben test amaçlı amonyak guardı denedim noticede problem yok bir çoğunuz MaxiGuard @sarkolata Hizmetinde olan guardı kullandığı için guarddan guarda notice sistemi değişiyor bende maxiguard olmadığı için onun tablosunu örnek veremedim kusura bakmayın ama takılan olursa bu konu altına yazsınlar mutlaka yardımcı olurum. :) Sistem' den görseller.

Gereken Tablo ve Prosedürler Dosya İçersinde Mevcut.

İndirmek için
bu sadece guard ile mi çalışıyor normal test edemiyormuyuz ve birde bundaki prosedurleri ekleyince bir tane karakterde cold el yakması açıyor return atınca

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    3.2 MB · Görüntüleme: 39
guardsızda kullanabılırsın
kullanıyorum ama işlemiyor loglara ve dediğim gibi resimdeki gibi return atınca skill geliyor otomatik
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bende Thief, Trader, Hunter hepsinde denedim tek tek çalışıyor sistem herkezin guardı farklı olabilir ben test amaçlı amonyak guardı denedim noticede problem yok bir çoğunuz MaxiGuard @sarkolata Hizmetinde olan guardı kullandığı için guarddan guarda notice sistemi değişiyor bende maxiguard olmadığı için onun tablosunu örnek veremedim kusura bakmayın ama takılan olursa bu konu altına yazsınlar mutlaka yardımcı olurum. :) Sistem' den görseller.

Gereken Tablo ve Prosedürler Dosya İçersinde Mevcut.

İndirmek için
bunu kguard ile nasıl notice geçebiliriz hiç bir şekilde işlem görmüyor sorunsuz ekledim ama kesenleride tutmuyor @ServerEdit

Geri
Üst Alt