Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu i tık hortlattım gibi ama ilkten eline sağlık prosedurlerı okuttum TrainingCamp tablesinde honor ve evalution pointi veriyor ama ben TrainingCampMember'e de vermesini istiyorum bu yüzden
UPDATE SRO_VT_SHARD.._TrainingCamp set GraduateCount=GraduateCount-1, EvaluationPoint=EvaluationPoint-1 Where ID=@KesilenCamp
kodunun altına alttaki kodu ekledim
UPDATE SRO_VT_SHARD.._TrainingCampMember set HonorPoint=HonorPoint-1 Where ID=@KesilenCamp
Ama Invalid column name 'ID' hatası alıyorum yani oraya ID den başka bir column girmem gerekiyor heralde sizce ne girebilirim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Çözüldü TrainiCampMember yerinde ID yerine CampID yazdım oldu
bu sadece guard ile mi çalışıyor normal test edemiyormuyuz ve birde bundaki prosedurleri ekleyince bir tane karakterde cold el yakması açıyor return atınca