Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Hostgener'den 23 Nisana Özel Tüm Hizmetlerde %40 İndirim!

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Piyasada varmı böylesine bir firma :) Daha önce hiç rastlanmadık yaklaşımlar konularınızı gezdikçe ve gördükçe daha da mutlu oluyorum. Bu piyasada işi en çok hakeden firmalardan birisiniz. Bu övgüleri boşa çıkartmayacağınıza da inanıyorum. Not: Firma için övgü dağıtıyor gibi gözüküyorum her hangi bir çalışanını v.s tanımıyorum kesinlikle bir alakam yoktur. Kendinizde takip ederseniz piyasada emin adımlarla ilerlediklerini zaten fark edersiniz. Bu şekilde anlınızın akıyla ilerlediğiniz sürece Allah rıskınızı aratmaz. Hakkınızda herşeyin hayırlısını dilerim. :) Bir beklentimiz daha var sizden çok şey istiyor gibi gözükmeyelim şartlar ve koşullar yeterli olduğu taktirde. Yeni bir kampanya, indirim yapsanızda 2-3 tane test sunucusu alsak %35-%40 gibi :)

Ben hala kullanıyorum ve gayet memnunum. Özellikle Mert Bey santral hattından ulaşamadığım bir zamanda kendi özel telefonundan arayıp destek talebimle ilgili bilgi verebilecek kadar işini sahiplenen bir insan. Her türlü problemde anlık olarak destek alabileceğinizden şüpheniz olmasın. Edit aşamasında farklı datacenter'da barınan bir guard kullanmayacaksanız kesinlikle tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt