Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Paylaşım İşlemcime göre hani model ram uygun olur?

Anakartınız görselde ki ürün ise max. 1333 MHZ hızında DDR 3 ram ekleyebilirsiniz.
Ve en fazla 2 ram takabilirsiniz.

DDR3 4GB 1333MHZ Ram alabilirsiniz.

Aşağıda ki ürün size göre.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

CL değeri 9, bundan iyisini bulamazsın zaten.
çok teşekkür ederim aynen max 2. tane takılabiliyordu bu olabilir %99 ihtimalle bugün gün içerisinde kasayı açıp bakacağım teşekkür ederim :)

@hakandurmaz 'ın dediği gibi, Monitörlerde bulunan gecikme süresi gibi düşünün. İşlem yaparken sana tepki vermesi denebilir.
CL sayısı ne kadar düşükse o kadar hızlı işlem yaparsın.

Yani senin alacağın CL9 zaten bundan aşağısı da yok.

Anakartınız görselde ki ürün ise max. 1333 MHZ hızında DDR 3 ram ekleyebilirsiniz.
Ve en fazla 2 ram takabilirsiniz.

DDR3 4GB 1333MHZ Ram alabilirsiniz.

Aşağıda ki ürün size göre.

CL değeri 9, bundan iyisini bulamazsın zaten.
mesela burak orada 8gb'lik bir ram daha var verdiğin linkte on bilgisayar uyum sağlamaz mı maximum 4gb mi entegre edebilirim anakartıma

max anakartın 8gb destekliyor ya tek 1 tane 8 takarsın yada 4+4 :)
bu bilgisayar işi ne lanet birşeymiş ne kadar çok incelik istiyor be arkadaş. benim bu bilgisayar belki 10 15 senelik var ama hala iş görüyor. erken yaşta iş hayatına girince bilgisayarla fazla aram kalmamıştı şimdi geri geri şöyle bi dönüyorum piyasalara tekrar pc toplamaya kalksak $$$ dolar olmuş 7 küsür lira :)
Nerde 8'lik bi rakam var?
bknkz :

Anakartının tüm özelliklerine, neyi desteklediğine de şuradan bakabilirsin:

teşekkür ederim canım ailem 4+4 yapıp veya direk 8gblik bir ekran altı alınacağını anladım yardımlarınız için çok teşekkür ederim... :) belkide ilerki zamanlarda anakartı değiştirebilirim ona göre konu açıp ona göre birlikte ram vs ekran kartı seeçerek bilgisayarımı toplamaya yardımcı olabilirsiniz umarım :)

Senin attığınla benim attığım link aynı değil.

Senin attığın 8GB, benim attığım 4GB.

8GB olanı alırsan, sende ki 4GB'ı kullanamazsın.
Anakartın max. 8GB ram destekliyor üstünü kullanamazsın.

Sende 4GB varsa ve çalışıyorsa, benim attığım 4GB alıp sistemini 8GB yapabilirsin.

Geri
Üst Alt