Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü iSro bsr yapısını değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xena

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar.
iSro'da bulunan avatarları eklemeye uğraşıyorum fakat bazı avatarların bsr bsm bmt dosyaları data.pk2'de ekli olmasına rağmen client crash yiyorum ve dump açıp baktığımda bu dosyaların eksik olduğunu gösteriyor. (Ama isro data kullanıyorum ve ekliler.)

Yabancı forumda okudum bazı avatarların bsr yapısı vsro deskteklemediği için böyle bir sorun var diyorlar.

Misal olarak Viking Dress ve Blue Soul Knigt Dress'ler hata veriyor.

Peki bu konuda fikri olan varmı ? İyi forumlar.

Çözüm
dostum senın clıentde bır soun vardır yada bırseylerı ters yapıyosundur vsro databaselerinden cek duzelır isrodakıler vsroda eklı saten herhangı bır pvp serverinden cekebılırsın
Ekli olan vsro clientten çekince crash vermiyor. Benim amacın isro data’da ne fark var neden crash yiyor bunu öğrenmek. Tek tek içlerini açıp karşılaştırma yapıcam.
Merhabalar.
iSro'da bulunan avatarları eklemeye uğraşıyorum fakat bazı avatarların bsr bsm bmt dosyaları data.pk2'de ekli olmasına rağmen client crash yiyorum ve dump açıp baktığımda bu dosyaların eksik olduğunu gösteriyor. (Ama isro data kullanıyorum ve ekliler.)

Yabancı forumda okudum bazı avatarların bsr yapısı vsro deskteklemediği için böyle bir sorun var diyorlar.

Bir etkisi olur mu bilmiyorum da data'dan onları çıkartıp patchleyip bir de öyle dener misiniz? Yani ekli olan şeyi tekrar ekliyor gibi olacağız fakat belki çözebilir sorunu garip bir şekilde :)

Oyla 0
Merhabalar.

desteklıyor bro prıvate serverlerde goruyorum ben vıkıng ve soulknıght dress gıyılıyor baska bır sorunun vardır

Oyla 0
desteklıyor bro prıvate serverlerde goruyorum ben vıkıng ve soulknıght dress gıyılıyor baska bır sorunun vardır
Evet soulknight indirdim forumdan data verilerini attım crash yemedim. Bence bu avatarlar düzenlenip sunuluyor ama nasıl onu öğrenmem lazım. Yoksa neden ekli olan data'da crash yiyeyim ? Sonuçta bu avatarlar isro'dan çekiliyor.
Diğer sorunlu avatarlar;
ITEM_MALL_AVATAR_M_2012_NEW_DEVIL
ITEM_MALL_AVATAR_M_2012_NEW_HALLOWEEN
ITEM_MALL_AVATAR_M_GHOST_CAPTAIN

Oyla 0
Evet soulknight indirdim forumdan data verilerini attım crash yemedim. Bence bu avatarlar düzenlenip sunuluyor ama nasıl onu öğrenmem lazım. Yoksa neden ekli olan data'da crash yiyeyim ? Sonuçta bu avatarlar isro'dan çekiliyor.
Diğer sorunlu avatarlar;
ITEM_MALL_AVATAR_M_2012_NEW_DEVIL
ITEM_MALL_AVATAR_M_2012_NEW_HALLOWEEN
ITEM_MALL_AVATAR_M_GHOST_CAPTAIN
dup dosyasında neyın hata verdıgını soler en altta avatarın bsr ddj yada bms hatasımı hangısını verdıgını

Oyla 0
Geri
Üst Alt