Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü iSro bsr yapısını değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xena

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar.
iSro'da bulunan avatarları eklemeye uğraşıyorum fakat bazı avatarların bsr bsm bmt dosyaları data.pk2'de ekli olmasına rağmen client crash yiyorum ve dump açıp baktığımda bu dosyaların eksik olduğunu gösteriyor. (Ama isro data kullanıyorum ve ekliler.)

Yabancı forumda okudum bazı avatarların bsr yapısı vsro deskteklemediği için böyle bir sorun var diyorlar.

Misal olarak Viking Dress ve Blue Soul Knigt Dress'ler hata veriyor.

Peki bu konuda fikri olan varmı ? İyi forumlar.

Çözüm
dostum senın clıentde bır soun vardır yada bırseylerı ters yapıyosundur vsro databaselerinden cek duzelır isrodakıler vsroda eklı saten herhangı bır pvp serverinden cekebılırsın
Ekli olan vsro clientten çekince crash vermiyor. Benim amacın isro data’da ne fark var neden crash yiyor bunu öğrenmek. Tek tek içlerini açıp karşılaştırma yapıcam.
Bazılarının bmt, bms şeylerini elle eklemen gerekiyor, tek tek dosya içerisine girerek illa biri eksiktir dikkatli bakınız ve aynı anda particles de iSRO'dan kullanın.

Oyla 0
Merhabalar.
iSro'da bulunan avatarları eklemeye uğraşıyorum fakat bazı avatarların bsr bsm bmt dosyaları data.pk2'de ekli olmasına rağmen client crash yiyorum ve dump açıp baktığımda bu dosyaların eksik olduğunu gösteriyor. (Ama isro data kullanıyorum ve ekliler.)

Yabancı forumda okudum bazı avatarların bsr yapısı vsro deskteklemediği için böyle bir sorun var diyorlar.

Misal olarak Viking Dress ve Blue Soul Knigt Dress'ler hata veriyor.

Peki bu konuda fikri olan varmı ? İyi forumlar.
.dumpa bakabilirmiyim?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bunu
bi denermisin

Oyla 0
prim\mesh\item\etc\avatar_m_viking_hand.bms
prim\mesh\item\etc\avatar_m_viking_lab.bms
prim\mesh\item\etc\avatar_m_viking02_fur.bms
prim\mtrl\item\etc\avatar_m_viking_attach_n.ddj
prim\mtrl\item\etc\avatar_m_viking_hat_n.ddj

bu yollara tekrardan at viking avatar eklentilerini birde oyle dene dump ıcersınde hata noktaları bunlar

Oyla 0
.dumpa bakabilirmiyim?

bunu

bi denermisin
Malesef sonuç aynı

Bazılarının bmt, bms şeylerini elle eklemen gerekiyor, tek tek dosya içerisine girerek illa biri eksiktir dikkatli bakınız ve aynı anda particles de iSRO'dan kullanın.
Ne gibi değişiklikler mesela biraz daha açarmısınız ?

prim\mesh\item\etc\avatar_m_viking_hand.bms
prim\mesh\item\etc\avatar_m_viking_lab.bms
prim\mesh\item\etc\avatar_m_viking02_fur.bms
prim\mtrl\item\etc\avatar_m_viking_attach_n.ddj
prim\mtrl\item\etc\avatar_m_viking_hat_n.ddj

bu yollara tekrardan at viking avatar eklentilerini birde oyle dene dump ıcersınde hata noktaları bunlar
Evet bu dosyaları görmüyor client ama neden görmüyor sorunda bu zaten ?

Oyla 0
Malesef sonuç aynı

Ne gibi değişiklikler mesela biraz daha açarmısınız ?

Evet bu dosyaları görmüyor client ama neden görmüyor sorunda bu zaten ?
dostum senın clıentde bır soun vardır yada bırseylerı ters yapıyosundur vsro databaselerinden cek duzelır isrodakıler vsroda eklı saten herhangı bır pvp serverinden cekebılırsın

Oyla 0
Ekli olan vsro clientten çekince crash vermiyor. Benim amacın isro data’da ne fark var neden crash yiyor bunu öğrenmek. Tek tek içlerini açıp karşılaştırma yapıcam.

Oyla 0
Çözüm
Zamanında bende iSRO data kullanmıştım ama eksik dosyalar vardı aynı sende ki gibi dumpta yazanları buldum kore sro dan çektim mesela direk kore sro data yı kullan

Oyla 0
Geri
Üst Alt