Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşımİsro ile bire bir silkroad olur mu girin görün
Zamanında SROMANIA'da oynardık şimdi de Sailor'da oynayacağız inşallah. Server sahibi MeGaMaX bilen bilir, işini hakkıyla yapan gayet güvenilir birisi. Oyun yeni Silkroad ile eski tri-job sistemini birleştirecek, onun haricinde sıfırdan tasarlanan zindanlar vs. de olacak. Oyunun net bir açılış tarihi henüz yok ve şu an alpha aşamasında deneyebilirsiniz. Uzun bir süredir geliştiriliyor ve oyuncularla birlikte geliştirilmeye devam ediyor.
Sailor Discord:
SROMANIA da CSRO-R files kullanıyordu ve çok az player ile uzun yıllar açık kaldı fakat şu an kapalı, ileride tekrar açacaklarını söylüyorlar. Her iki oyunun da sahipleri/geliştiricileri muazzam fırsat bulunca denemenizi tavsiye ederim
paraya ihtiyacı yok diye biliyorum zengin diye duydum ama tabi sadece yazışma bilemeyiz, ve para kazanmak istesiydi bence reklam olmasın diye ismini vermeyecegim 6 7 k playerli serverler gibi oto event vs vs yeni eventler tarzı bişeyler yapıp server acsa yine para kazanırdı isro gibi aynı serveri yapsa ne olucak oynamak isteyen gider isro oynar zaten