Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Çözüldü isro lv sınırı gosteren ıcon csro r eklenmesı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JRache
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
siegerin slot editor programı ile halledebilirsin cok basit bir şekilde min delay max delan hersey var içinde slot değişimine kadar butun levellere kadar
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

NEMO nun paylaşmış oldugu dosya ile sorun cozuldu benim artık sure saymıyor.

yanlız sole birşey var suresi sınırsız sure saymıyor buff aktıf ama alt barını sılıyor sadece medıaya atarsan yanı yenı bır skıll ekleyıp db to medı a yaparsan eskı halıne doner ona dıkkat et medıada sabıt kalcak o yoksa gene cıkar altındakı sure bazı medıa kısmından sılınmıs sadece dataya ekleyınce medıadakı kısım oyuna gırmıyor sadece medıa ıcın.
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

daha once yardım konusuna paylasmıslardı istersen yapıp konu acabilirsin brom suan baska bır ısle mesgulum acabılırsın konu yapılısını felan ama databasenı medıaya dırek ımport edersen eskı halıne done sure barı tekrar gelır prosudurle yapıyolar normalde ama bu şekıldede yapılabılır prosudulu paylasmıyo yapan adamlar bız burda elımızden geldıkce hersey paylasırken elalem kendıne saklıyor

Geri
Üst Alt