Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Çözüldü ISRO-R Rigid yerden item alınca Dc sorunu.

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba , İsro - r rigid files kurulumu yaptım İtem Deposundan İtem alınca , Yerden item alınca yada Job kıyafetını cıkartınca Sureklı dc veriyo ve alınan ıtemlerde cantaya gelmıyor.
Bunun cozumu nedır DB yı karıstırdım fakat verılen hataların kaynaklarını bulamadım bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevınırım.

İTEM CIKARINCA GS'DE Kİ HATA
İTEM CIKARINCA.jpg

İTEM DEPOSUNDAN ITEM ALINCA.
İTEM DEPOSU.jpg
YERDEN ITEM ALINCA VERDIGI HATADA BU.
YERDEN.jpg

İTEM DEPOSU - AQ_RecvItemFromWebItemData [.\GObjPC.cpp::CGObjPC::_AsyncQueryFailed(9546)] - QueryFailed! (ErrorCode:114,CharID:9)

İTEM CIKARINCA - Query: {?=CALL _STRG_MOVE_ITEM (0,11,1,1,8,57,0,0)}

yerden item alınca - Query: {CALL _STRG_ADD_EXPENDABLE (?, ?, 6,1, 57,35131,50)}

YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM. ŞİMDİDEN TESEKKURLER

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hocam Bu Konu beni çözüme ulaştırmadı maalesef , Farklı bir db kullandım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
DB ve Filesleri Buradan indirebilirsin hocam , 4 gameserver ve 4 agent servera ayarlı daha altını kullanma hocam.
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Oyla 0
Geri
Üst Alt