Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım ISRO-R Tek Sunucu Çift Server Nasıl Yapılır Anlatım

:D knk ilgilenmeye başlasam SQL tarafında ne varsa çözmek lazımda arşivler her şey GG oldu ben bıraktıktan sonra, bi iki bişe var google drive da onlarda eski kalmış şeyler, sıkıntıdan sarim diyom aslında isro r yi toparlarım biraz diye
sendeki db nin link atsana indirem takılırım arada bişiler çözerim :D

:D knk ilgilenmeye başlasam SQL tarafında ne varsa çözmek lazımda arşivler her şey GG oldu ben bıraktıktan sonra, bi iki bişe var google drive da onlarda eski kalmış şeyler, sıkıntıdan sarim diyom aslında isro r yi toparlarım biraz diye
ben sana inject edip exploit koduyla birşey varmı diyom sen db taraflı sıkıntılar var diyon :D neyse anlaşamıyoz akşam oldu yat istersen :D

Geri
Üst Alt