Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
buldum paylaşan kişiden denedim patch yapılmış yazısı çıkıyor sorunum sadece shardmanager ve gameserverin db ye bağlantısı başka bir sorun kalmıyor oyunu felan açtım id pw yazdım 2.pasword da koydum tabi oyun açık olmadığı için c35 diye bir hata verdi
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
sorun çözülmüştür @skyrage33 sorunun yazım hatası olduğu ortaya çıktı o yüzden okumuyormuş shard_log yazılması gereken yere r_log yazılmış
127.0.0.1 olarakta mı ekleyeyim kendi ip mi ekledim ip gereken yerlere birde bu ip konusu ipv4 olarak eklediğimde cert açılıp kapanıyordu ipv4 olarak mı kurmak gerekiyor bunu
127.0.0.1 olarakta mı ekleyeyim kendi ip mi ekledim ip gereken yerlere birde bu ip konusu ipv4 olarak eklediğimde cert açılıp kapanıyordu ipv4 olarak mı kurmak gerekiyor bunu
exeleri düzgün patchledinmi global bile düzgün yüklenmemiş görünüyor
global manager ve machine manager açtıktan sonra smc açıp ordan başlatabilirsin exeleri fakat sen exelere patch atmamışsın sanırsam
exeleri düzgün patchledinmi global bile düzgün yüklenmemiş görünüyor
global manager ve machine manager açtıktan sonra smc açıp ordan başlatabilirsin exeleri fakat sen exelere patch atmamışsın sanırsam
şu an bu şekilde exeler isro kurulumu vardı ondan yaptım ne kadar doğru yaptım bilmiyorum şahsen
başka bir server files indirdim belirli kısımlara otomatik patch attırma vardı ip sql server ismi login ismi pasword felan yazdım şu an açıldı sorunsuz gibi tam olarak giriş yapmadım giriş yapınca bilgilendiririm
teşekkür ederim deneyeceğim biraz daha ilerledim shard böyle bir hata veriyor agent gameserver ve gateserver açılmıyor sadece server filesin içinde data dosyası var diğeride ayarlarla alakalı diyor ama ayarlar sorunsuz şifre felan hepsi yaptığım gibi
düzelttim ama sorun yine aynı şekil devam ediyor data dediğiniz oyunun data.pk2 si değil mi gatemanager biraz geç yükleniyor sonradan açıldı shard ile gameserver kaldı onlarda dbconned diyor ama çözemedim hala
gerekli alanları bu şekilde değiştirip dene istersen.
Birde veritabanının isimleri farklı sendeki SILKROAD_R_SHARD seklinde buralardaki veri tabanı bölümüyle aynı olsun. SRO_VT_SHARD yerine kendi veri tabanı ismini ekle.