Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dediğin doğru ama vsro değil bu isro biraz daha farklı vsro ile bir sıkıntım yok onu yapıyorum zaten teşekkür ederim yinede cevap için sorun hala devam ediyor düzeltmeme rağmen
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
buldum paylaşan kişiden denedim patch yapılmış yazısı çıkıyor sorunum sadece shardmanager ve gameserverin db ye bağlantısı başka bir sorun kalmıyor oyunu felan açtım id pw yazdım 2.pasword da koydum tabi oyun açık olmadığı için c35 diye bir hata verdi
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
sorun çözülmüştür @skyrage33 sorunun yazım hatası olduğu ortaya çıktı o yüzden okumuyormuş shard_log yazılması gereken yere r_log yazılmış