Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Isro/Trsro data.pk2 kullanımı sebebiyle Alex(S) merdivenlerde oluşan bug fixlemesi

Paylaşım ve çözümler için teşekkür ederiz. İyi çalışmalar dilerim.

Çok faydalı paylaşım. Ben sorunu sabit sanıyordum ve konu sayesinde sorunsuz kaynakların da olduğunu görmüş oldum.

Stableye inerkenki merdivenden daha rahatsız edici olanı (bence) şu fgw ödül npcsine çıkarkenki merdivenlerin köşeye yakın yerleri. Bu konunun aydınlatmasıyla oralara bir el atacağım. Teşekkür ederim ^^

bsr 'mi değitirdin yoksa navmesh uzantısını fixli navmeshlemi değiştirdin

paylaşılan rarı görmedim :) çözüm için teşekürler

@DragonSlayer this is another problem also have you solved this?

S5lYdab.png

This is the problem that plagues us all. I wanted to remove all the mobs in the job temple area and add them again and try, but I didn't take the time to do it. On the other hand, I think... this may not be a solution. because the mobs start running when they see the character. which makes me think that this is a regional issue 😑
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Geri
Üst Alt