Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O konular ilk paylaşıldığı zamanlarda konuya kapandı. hiç değilse ben öyle biliyorum. Belki eskilere dönük yabancı forumlarda alıntı olarak karşılaşılabilir. Emin değilim.
Kimse kusura bakmasın ama ben inanmıyorum. Bahsettiğimiz adam kendi alanında kendini çok geliştirmiş, bilgili bir kişi. Bu tür bilgiyle oyuna bir çok şey entegre edebilir.
Eğer elinde varsa da bu kimin hatası söylemek dahi istemiyorum.
Aslında vsroya göre fazladan stunlar için yeni db oluşturulup buna göre de exelere edit yapılabilse sorunsuz açılması için. Yapan yapar da aslında millet kendini farklı alanlarda gösteriyor
Ben zamanında denedim şuan ki orjinal güncel mediayıda kullanmak istedim lâkin id pw yazıp girince içine almıyor login ekranı falan çok iyi orjinal isroya giriş yapıyorsun gibi
Sorunun sro_client.exe de olduğunu düşünüyorum birçok test yaptım orijinal exe ile giriş yapamıyorum karma bişiyler yaptım exe değişince bu sefer girişte atıyor başka exe desteklemiyor