Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım İsro'dan İtem Çekme

Xaint

Elite
Web sitesi
www.twitch.tv
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba, şimdi şöyle bi sorun var
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
bu konudan yola cıkarak isro güncel dosyalarından 21dg item cektim , common ve objitem kısımlarında sorun yok onları ayarladım patch attım oyuna girdim , item panelden düşüyor ordada problem yok çantada ddji falanda görünüyor ama dataya .bsr eklediğim halde itemi çarın eline takınca client kapanıyor , relog atarkende char secme yerinde kapanıyor anlam veremiyorum bilgisi olan varmı ?

Oyla 0
data-res -kısmını ve data-prim-(skel,mesh,mtrl) --bunlar dışında sanırım yoktu eksik bir şeyler atılmış olabilir bu dosyalarıda kontrol et pachlerken eksik yaptınmı değiştirdiğin itemin bsr yolunu yaptıktan sonra itemdataxx kac sa onuda pachlemeyi unutma
attığım linke bakarak aynı mantıkla dene işte :
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Oyla 0
İtemin bsr sini notepad ile acarak içerisinde o iteme ait data ve particles dosya yollarını takip ederek cekebilirsin

Oyla 0
Oyla 0
Geri
Üst Alt