Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Item açıklama kısmı genişliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ILower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ILower

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar

Bu kısmı bazı oyunlarda gördüm ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Item tanımını daha geniş yapmak istiyorum.
sro_client düzenlemek gerekiyor sanırım bu konu hakkında bilgisi olan biri yardım edebilir mi?

1594894179344.png

Merhabalar

Bu kısmı bazı oyunlarda gördüm ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Item tanımını daha geniş yapmak istiyorum.
sro_client düzenlemek gerekiyor sanırım bu konu hakkında bilgisi olan biri yardım edebilir mi?

Ekli dosyayı görüntüle 8742
Merhaba @ILower , @sarkolata söylediklerini uygulandınız mı?

00686DEA | 68 C8000000 | push C8
change C8 to something you want, done.
for example 1F4:

Ekli dosyayı görüntüle 8761

Oyla 0
Muhtemelen item türüne göre farklı yerlerden veriyor genişliği.
Attığım offsette pushladıktan hemen sonra bir tane call var. O fonksiyon SetSize gibi bir şey. O fonksiyonu takip edip fonksiyonun nerelerden çağırıldığını, verilen genişlik/boy görebilirsiniz.

Oyla 0
Muhtemelen item türüne göre farklı yerlerden veriyor genişliği.
Attığım offsette pushladıktan hemen sonra bir tane call var. O fonksiyon SetSize gibi bir şey. O fonksiyonu takip edip fonksiyonun nerelerden çağırıldığını, verilen genişlik/boy görebilirsiniz.

çok fazla

68 C8000000 PUSH 0C8
FFD2 CALL EDX

kodu var hepsi bu tür acıklama kısımlarına mı ait acaba?

Oyla 0
çok fazla

68 C8000000 PUSH 0C8
FFD2 CALL EDX

kodu var hepsi bu tür acıklama kısımlarına mı ait acaba?
SetSize fonksiyonu tüm UI elementleri için geçerli bir fonksiyon bu sebeple hepsi ona ait olamaz.
Ama mesela Screenshot_5.png bu tarz tooltipleri boyutlandırdığı yer başka. İtem türüne göre nereyi yapmıyorsa orayı kontrol edebilirsin.

Oyla 0
Geri
Üst Alt