Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Item Mall disconnect veriyor

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba vSRO Ailesi

Clean Client No-Xtrap Server kurdum ve bir problemle karsilastim.
Item Mall icinden herhangi birsey almak istedigimde "Buy" button bastiktan sonra Server disconnect veriyor ve bunu bütün Item Mall icindeki Itemlerde yapiyor.

Yardimci olursaniz sevinirim
Saygilar

1713802750450.png

Çözüm
Merhaba,

bunun bir çok nedeni olabilir bunlardan ilki itemmall'de fazla itemin olması,billing hatası,prosedür hatası bir diğeride client ile veritabanının eşleşmemesi.öncelikle client ile veritabanındaki satırları karşılaştırın.Eğer satırların doğru olduğunu düşünüyorsanız prosedür hatası olabilir. aşağıdaki prosedürü veritabanınıza okutup deneyebilirsiniz.Şayer prosedür ile de çözülmez ise o halde billing dosyalarınızda sorun olabilir.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Merhaba,

bunun bir çok nedeni olabilir bunlardan ilki itemmall'de fazla itemin olması,billing hatası,prosedür hatası bir diğeride client ile veritabanının eşleşmemesi.öncelikle client ile veritabanındaki satırları karşılaştırın.Eğer satırların doğru olduğunu düşünüyorsanız prosedür hatası olabilir. aşağıdaki prosedürü veritabanınıza okutup deneyebilirsiniz.Şayer prosedür ile de çözülmez ise o halde billing dosyalarınızda sorun olabilir.

SQL:

Oyla 0
Çözüm
Merhaba,

bunun bir çok nedeni olabilir bunlardan ilki itemmall'de fazla billing hatası,itemin olması,prosedür hatası bir diğeride client ile veritabanının eşleşmemesi.öncelikle client ile veritabanındaki satırları karşılaştırın.Eğer satırların doğru olduğunu düşünüyorsanız prosedür hatası olabilir. aşağıdaki prosedürü veritabanınıza okutup deneyebilirsiniz.Şayer prosedür ile de çözülmez ise o halde billing dosyalarınızda sorun olabilir.

SQL:

çok teşekkür ederim Kodu SQL'de veritabanını okuttum ve artık disconnect vermiyor.
Sorun çözüldü.

Oyla 0
Geri
Üst Alt