Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü f10 item mall açılmama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shadow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shadow

.
Türk Lirası
0.00₺
F10 item mall açmak için f10 basıyorum yes diyorum işlem yok açılmıyor hiç bir şekilde.
- sro_client güncelledim yine açılmıyor.
Fikri veya çözüm bilgisi olan var mı ?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

o kısımları denedim serverdep içinde dosyaları olması lazım f10 la alakalı oralarda eksik var diye düşünüyorum direk interface değiştirip baktığımda sonuç bulamadım o serverdep içinde dosya isimleride lazım yoksa tek tek uğraştırsada bakmam gerekecek gibi duruyor. Db editli bir db de değil basit 110cap bir db.

Oyla 0
qb7canu.png

Serverdep dışında hepsini denedim tek tek sorun serverdep içindeki bir işlemle alakalı %100 en son serverdep pach atınca f10 açıyorum ve YES tıkladığımda bu hatayı veriyor serverdep içindeki hangi dosyalara yoğunlaşmam gerekli?

Oyla 0
resimlerle oynamamı yaptın

yabancı bi sitede böyle demiş bu hatayı alan şahıs böyle birşey yapınca bu hatayla karşılaşmış

DDJ olarak çıkarmak için Pk2ExtractorSE'yi ve Png'ye dönüştürmek için SroDDJViewer'ı kullandım. Daha sonra photoshopta (boyutları değiştirmedim, sadece yeni bir katman oluşturdum ve işim bittiğinde birleştirdim. DDJ'ye dönüştürmek için tekrar DDS açık Alpha ve SroDDJViewer olarak kaydettim) bunu düzenledim.

demiş hatayı alan adam

yani sroddjviewer ile dönüştürme ( benim pcde bi sıkıntı yaşamadım bu tarz fakat)
sen yinede başka bi programla ddjleri düzenleyip yap

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Çok şükür f10 açıldığını görebildim bu dediğiniz yola da bakacağım ama şuan çözdüğüm durum
- interface
- resinfo
- serverdep
Clean db den bu kısımları komple değiştirdim ve çalıştı şimdi tek tek sadeleştireceğim. serverdep içinde kullanacağım txtleri bilirsem sorunum çözülecek tamamen :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

f10 etkileyen serverdep dosya adlarını bilen varsa tüm sorunum çözülecek aslında ara ara bulamıyorum 150 küsür dosya var hepsi birbirine bağlı tek tek pach atınca eksik pachden client crash yiyor. Hepsini bir atınca f10 açılıyor ama oyunun itemta characterdata skillenc leride gidiyor o yüzden ilgili txtleri bilen varsa adını yazsa işim tamamdır.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Durum devam ediyor. Serverdep içindeki dosya adını bilen yok sanırım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt