Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Item mall gift silk

Fushiguro

Elite
Türk Lirası
0.00₺
Selamlar,

Item malldan bir alışveriş yaptığımda önce varsa gift silkten alıyor fakat DB den baktığımda cost lar 0 gözüküyor ben payment 4 ve 16 yı silmeyi düşündüm ama sıkıntı yaratırmı bilmiyorum varsa başka bir çözüm yardımlarını bekliyorum resimleri aşağıya ekledim.

Not : Bütün Item mall bu şekilde

Yardımlarınız için teşekkürler,

Gift silk 1.PNGGift silk 2.PNG
Gift silk 3.PNG

Çözüm
dün silerken yanlış bir şey yaptım sanırım bu akşam tekrar deneyip bilgi vericem
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Item mall'daki Silk hariç ( 2 = Silk) bütün satın alınmları sildim ve şuan sadece normal silk ile satın alına biliyor aşağıdaki query ile sildim yedek almadan denemeyin

DELETE FROM _RefPricePolicyOfItem WHERE PaymentDevice= '@Dorth un Aşağıda verdiği şekilde doldurun WHERE PaymentDevice=16 gibi' 1 = Altın 2 = Silk 4 = Hediye Silk (Alınan Silk) 16 = Puan (vSRO); Premium Silk (iSRO ve kSRO) 32 = Onur Puanı 64 = copper coin 128 = iron coin 256 = silver Coin 512 = Gold Coin 1024 = Arena coin
Ekli dosyayı görüntüle 19429
payment 4 olan gift silki temsil eder eğer sadece gift silk ile satın almasını istiyorsanız 4 haricindekileri silebilirsiniz sorun oluşturmaz böylelikle itemi yanlızca giftsilke satışa sunarsınız.
anladım yani sadece silk ile satış yapmak istiyorsam paymanetdevice 2 yi bırakıp 4 ve 16 olanları sileceğim böylece sadece silk ile satın alınabilir olacak

Peki silmek mi mantıklı service 0 yapmak mı ?

Oyla 0
1 = Altın
2 = Silk
4 = Hediye Silk (Alınan Silk)
16 = Puan (vSRO); Premium Silk (iSRO ve kSRO)
32 = Onur Puanı
64 = copper coin
128 = iron coin
256 = silver Coin
512 = Gold Coin
1024 = Arena coin

Oyla 0
yanlış hatırlamıyorsam 3 puan türünde de > 0 olduğunda öncelik 16 ya veriliyordu jmx in kasten yaptığını sanmıyorum muhtemelen clienti vsro için çevirirken kodlama hatası yaptılar ve sonrada gözden kaçtığı için böyle kaldı

Oyla 0
dün silerken yanlış bir şey yaptım sanırım bu akşam tekrar deneyip bilgi vericem
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Item mall'daki Silk hariç ( 2 = Silk) bütün satın alınmları sildim ve şuan sadece normal silk ile satın alına biliyor aşağıdaki query ile sildim yedek almadan denemeyin

DELETE FROM _RefPricePolicyOfItem WHERE PaymentDevice= '@Dorth un Aşağıda verdiği şekilde doldurun WHERE PaymentDevice=16 gibi' 1 = Altın 2 = Silk 4 = Hediye Silk (Alınan Silk) 16 = Puan (vSRO); Premium Silk (iSRO ve kSRO) 32 = Onur Puanı 64 = copper coin 128 = iron coin 256 = silver Coin 512 = Gold Coin 1024 = Arena coin

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt