Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Item Mall'da kararsız bir item. Ekliyorum, oyunda görünmüyor.

Türk Lirası
0.00₺
Sorunum özetle,
not: VsroNpc ayarlarım tamam
not2: DB düzenlemeyi item fiyatı değiştir vs dedikten sonra da yaptım..

Jinn Summon Scroll VsroNpc üzerinde görünüyor ama oyuna girip F10 Item Mall'a baktığımda görünmüyor. Kaldırıp geri eklediğimde yine devam ediyor..
Sorunun çözümü aslında bir txt ya da tablodan manuel düzeltmek bundan eminim ama hangisi olduğunu hatırlayamadım. Daha önce o şekilde düzelmişti.

Görseller

Ekli dosyalar

Sorunun çözümü aslında bir txt ya da tablodan manuel düzeltmek bundan eminim ama hangisi olduğunu hatırlayamadım. Daha önce o şekilde düzelmişti.

RefPackage item görünüm isim ve resmini görebilirsin...RefScrapofpackageitem den slot ayarını düzeltebilirsin.

Oyla 0
Çözüldü:
RefPAckageItem tablosundan sorun cıkaran itemi silip VsroNpc'den SQL DÜZENLE dedim.. sonrasında fiyatla oynayıp eski hale getirdim.. Çıktıları aldım ve patchledim. Sorun düzeldi..

Oyla 0
Geri
Üst Alt