Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü İtem Satış Fiyatları Hepsi 1

Web sitesi
www.kayakogreniyorum.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar,
Arkadaşlar item satış fiyatlarının hepsini 1 yapmışım yanlışlıkla :D
Toplu halde 11 dg npc itemlerin fiyatını nasıl düzeltebilirim ?
eğer tablo vs değiştirmek gerekiyorsa toplu halde 11 dgleri 3m nasıl yapabilirim ?
1 gold yaparken ki kullandığım kod;
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Sorun çözüldü mü?
Çözülmediyse yapman gereken işlem RefObjCommon'da SellPrice kısmını değiştirmek.

Aşağıya bi kod bırakıcam önce onu okut ve doğru itemler mi diye bak, daha sonra itemler doğru ise bir altta yazdığım "SATIŞ FİYATI DÜZENLE" kodunu okut.

Kod:

Kod:

Oyla 0
Sorun çözüldü mü?
Çözülmediyse yapman gereken işlem RefObjCommon'da SellPrice kısmını değiştirmek.

Aşağıya bi kod bırakıcam önce onu okut ve doğru itemler mi diye bak, daha sonra itemler doğru ise bir altta yazdığım "SATIŞ FİYATI DÜZENLE" kodunu okut.

Kod:

Kod:
Npc ye nova item ekledım satış 1 yaptım RefObjCommon'dan.Kuru itemlerin satış fiyatını ayarlamak için bu kodu kullanırsam npcdeki nova itemlerin satışı değişirmi ?

USE SRO_VT_SHARD
UPDATE _RefObjCommon
SET SellPrice = xx --"xx" yerine vermek istediğiniz fiyatı girin--
FROM _RefObjCommon AS c
JOIN _RefObjItem AS d ON d.ID = c.Link
WHERE c.ItemClass = 33; --33'e değiştirmek istediğiniz item'in ItemClass değerini girin.--

Oyla 0
sen ne yap biliyor musun garanti bir iş istiyorsan bir clean database kur oradan al fiyatları

update a set a.SellPrice=b.SellPrice from SRO_VT_SHARD.._RefObjCommon a
inner join CLEANDB.._RefObjCommon b on a.CodeName128=b.CodeName128
where a.CodeName128 like '%11_A_RARE%'

kendine göre düzenler okutursun db to mediada yapman lazım oyunda satacağı fiyatı görmesi için oyuncunun
Zaten clean üzerinde çalışıyorum.Bu kodla zamanında sıkıntı çıkardı bana şuan hallettim class yerine doğrudan itemi ayarlarım tamamdır

Oyla 0
sen ne yap biliyor musun garanti bir iş istiyorsan bir clean database kur oradan al fiyatları

update a set a.SellPrice=b.SellPrice from SRO_VT_SHARD.._RefObjCommon a
inner join CLEANDB.._RefObjCommon b on a.CodeName128=b.CodeName128
where a.CodeName128 like '%11_A_RARE%'

kendine göre düzenler okutursun db to mediada yapman lazım oyunda satacağı fiyatı görmesi için oyuncunun
karakter npc ye item satarken kullanılan kod bu mu

Oyla 0
Geri
Üst Alt