Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesela 1 aylık pre den yola cıkarak böyle bir fikir geldi aklıma acaba süreli silahlar eklemek mümkünmüdür mesela 1 haftalık sun silahlar 1 hafta sonu kaybolacak bunu yapmak münkünmüdür acaba
Konu başlığında acil yardım gibi kelimeler yerine İtem Süre Koyma sorunu gibi kısaca açıklayabilirsin
Hedef eşyanın yere atması, 'CanDrop' , kısmı kapatılırsa, eşyanın süresinin yenilenmesinin önüne geçilebilir.
Kodun Yükleyeceği Alan "SRO_VT_LOG" Tablosunda "AddLogItem" Prosedürüne Ekleme Yapılması Gerekir. Item Sureleri "SRO_VT_SHARD" Tablosunda _RentItemInfo Tablosundan Görebilirsiniz
Kırmızı Olan Yer : Itemin Suresini Belirtir "1440 Dakika Cinsinden " 1 Gün Olarak Belirtir Yeşil Olan Yer : Itemin Haftalık Süresini Belirtir. Yazacağınız Her Rakam Hafta Olarak Ayarlar @renttimenew,'0' (0 olanı değiştirebilirsiniz) Turuncu Olan Yer : Hangi Iteme Süre Koyulacagını Belirtir. Itemin RefID Olan Kodunu Yazıyorsunuz (_RefObjCommon tablosunda ki ID sütunun verisi giriş yapılacaktır! Burayı değiştirmeniz yeterlidir.)
if(@ItemRefID = _RefObjCommon tablosunda ki ID sütunun verisi giriş yapılacaktır!)
begin
declare @renttime smalldatetime = GETDATE()
declare @renttimenew smalldatetime = dateadd(WEEK,1,@renttime)
declare @_ItemsRefIDX int = (Select ID64 From SRO_VT_SHARD.dbo._Items Where Serial64 = @ItemSerial)
insert into SRO_VT_SHARD.dbo._RentItemInfo values (@_ItemsRefIDX,'2','1','0',@renttime,@renttimenew,@renttimenew,'0','1440')
end
NOT: Süre eklediğiniz itemin süresi bittiği zaman yere atıp tekrardan aldığınız zaman tekrardan süresi sıfırlanmaktadır. Bu notu göz önünde bulundurunuz.
Yere atılıp alındığında süre sıfırlanması değilde kulanılmaması lazım yada premium gibi kaybolması lazım
Bu konuyu göz önüne alarak emek sv ler için süreli char efecler model swicherler yapma peşindeyim
mesajı alıntı yaptım yardımcı olmak maksadıyla konuda böyle yazıyordu diye editledim sadece
senin kodlar internette gezen kodlar değil sonuçta kendin yazıyorsun kodları o_O
Bakın süre eklemede sıkıntı yok beyler bir model sivic he süre eklediğinde süresi bitiğinde silah orjinal görünüşünü alıcak misal ben denediğimde sivic suresi bitiğinde silah kulanılmıyor silahlara sure ekliyoruz suresi bitiğinde ı silahın kaybolması misal +da nasıl kayboluyorsa sure bitiminde o sekil kaybolcak bunun peşindeyim