Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Devil Süre Durdurma (Advanced Devil Deactivator)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
bunu deniyordum da orj paketler ile anlık güncelleme mümkün değil

C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

ilk süre aktif edince gelen paket bu ama sonrasında client kendi içinden dk olarak sürekli güncelliyor ek paket yok her spawn sonrasında itemdata cliente geliyor ordaki bilgiden süre yazımı devam ediyor ama bu paylaşımdaki scroll süreyi durdurma ve kaldığı yerden devam ettirdiği için mecburen teleport gerekiyor süre yazımı itemdata dan geliyor yani kontrolü GS den yapar custom paket ile cliente veri gönderirsek belki anlık gösterim olabilir ama GS tarafında itemin bilgilerinide güncellemek gerekir açıkcası uğraşmaya değmez :D

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Extension gear iteminin yaptığının tersini yapıyor süre vermek yerine mevcut süreyi sıfırlıyor ve teleport olmana gerek olmadan itemin takas edilebilmesini sağlıyor. Benim amacım @Dorth 'un sorduğu teleport şartını iptal etmekti bende onu yaptım sadece. Paylaşımdaki kodlar mantık olarak basit ve teleport olma şartına bağlı selftp sonrası data kaldığı yerden devam ediyor ancak anlık müdahale için clientin(188) fazla desteği yok.

Geri
Üst Alt