Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü İtemi ekledim ama npc'ye ekleyemiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HaknKya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi itemi ekledim fakat F10'a eklemek istiyorum bir türlü olmuyor. Nazif ve diğerleri çalışmıyor ecsro files olduğu için. Rica etsem bilen arkadaşlar 2 dk anydesk versem bağlanabilirler mi acaba?

Birazdan tekrar bilgisayar başına geçeceğim. Efkarlandım :)
Sizden bişey rica edebilirmiyim? ben de ki eksik tabloları yazmıştım siz onların sqlden çıktısını alıp upload edebilirmisiniz? Onları yükleyip denicem belki olur.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
ben dosyaları arsıve kaldırdım malesef sql yuklu degıl pcde sıldım ama senin databasede
_RefPackageItem
_RefPricePolicyOfItem
_RefScrapOfPackageItem
tablolarım yok diyorsun bu tabloları herhangi bir vsro databasesinden cekıp temizlersen belki çalışır ama programın others kısmında var diyosun eger DB to media ile tabloları cıkartabilirseniz mediaya atarsanız gorunebilir ıtemler belki certinizi oyunu acarken orjınalıne cevirmeyi unutmayın belki hata alırsınız.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Olmuyor. Vsro'nun Shardından çektim tabloları ve itemleri de ekledim. Benim Ekleyeceğim itemi görüyor fiyatını filan giriyorum ama ekle dediğim de yine hata veriyor :S
sanırım manuel yapmam lazım.

Şimdi aklıma geldi. Ben Ecsroya göre yüklemiştim itemi acaba vsroya göre yükleyip tekrar mı denesem.... Hiç hevesim kalmadı :/

Ekli dosyalar

• d2222.jpg
    d2222.jpg
    440.1 KB · Görüntüleme: 18
Oyla 0
Geri
Üst Alt