S3XPER
.
Merhaba arkadaşlar, bir stat sorunum var ve bir türlü çözemedim. Sorunum, iki itemin param değeri oyunda 100 gösteriyor ama database kısmında 0. Resimsel olarak size açıklama yapayım. Itemler, 1dg CH ve EU necklace'de böyle oluyor. Diğer hiçbir itemde böyle bir sorun yok. Bunları hiçbir zaman düzenleme vs. yapmadım.
NPC'de item bu şekilde görünüyor. 1 adet satın alıyorum.
Üzerimdeki itemleri kontrol edip ItemID alıyorum.
Sonra Items tablosunda iteme bakıyorum ve variance 0 görüyorum. Fakat oyunda ne yaparsam yapayım 100 olarak görünüyor. DBToMedia ile bütün tabloları client'e patch attım, işe yaramadı.
Aynı şekilde, addnewchar'da itemi 61 stat olarak çıkarıyorum fakat yine 100 olarak geliyor. Mesela ring ve earring'te böyle bir sorun yok. Aynı şekilde itemi console üzerinde de çıkarınca 100 olarak görünüyor. Görünüş olarak bir sorun var ama bir türlü çözemedim.
NPC'de item bu şekilde görünüyor. 1 adet satın alıyorum.
Üzerimdeki itemleri kontrol edip ItemID alıyorum.
Sonra Items tablosunda iteme bakıyorum ve variance 0 görüyorum. Fakat oyunda ne yaparsam yapayım 100 olarak görünüyor. DBToMedia ile bütün tabloları client'e patch attım, işe yaramadı.
Aynı şekilde, addnewchar'da itemi 61 stat olarak çıkarıyorum fakat yine 100 olarak geliyor. Mesela ring ve earring'te böyle bir sorun yok. Aynı şekilde itemi console üzerinde de çıkarınca 100 olarak görünüyor. Görünüş olarak bir sorun var ama bir türlü çözemedim.