Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Itemlerin Artı Değerlerini Değiştirme/Eşitleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sieger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sieger

vSRO Developer, PK2 Editor
.
.
Web sitesi
vsroeditor.com
Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba,
bir çok serverda yapılan ve benimde yapmak istediğim lakin bi türlü işin içinden çıkamadığım sorun var.

Yapmak istediğim işlem şu şekilde;
10 Degree Last Tier (C segment son parçalar, 98-99-100) parçaların Sos, Som ve Sun ile aralarında ki DMG ve DEF değerlerini değiştirmek istiyorum.
Mesela;
10 Degree Sos itemler, 10 Degree Las Tier itemler +1 fazla,
10 Degree Som itemler, 10 Degree Last Tier itemlerden +2 fazla,
10 Degree Sun itemler, 10 Degree Last Tier itemlerden +2 fazla olması gerekli.

İtemlerin girdileri RefObjItem tablosunda bulunuyor.

Fakat, işlemi yapmaya sıra gelince tamamen beyin karmaşası oluştu bende.

Adet olarak Sos, Som ve Sun olarak (2 adet farklı kafalık dahil) toplam 51 item var.
Bunlara 9 adet'te ACC'leri ekleyince, 60 item,
6 Silah ve Shield ekleyince 78 item,
Ve bu silahların da Som, Sun olarak Switcherları var,
bunların hepsini ekleyince toplam 150 item yapıyor.

İşin içinden çıkamadım, tamamen karmaşanın ortasındayım.

Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.

ÇÖZÜM:

Sorunu tek tek düzenleyerek, itemler arasında ki farkları hesaplayarak çözdüm.

Sos, last tier itemden +1
Som, last tier itemden +2
Sun, last tier itemden +3 fazla.

Şöyle de bir video bırakayım;

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Konu detaylı olduğu üstünde duramıyorum şu sıralar, rdp kısmı malesef ki bir yardım aramıyorum :)

Yapılabilitesi olan bir öneriniz, yol gösterişiniz varsa burada paylaşabilirsiniz, konuyu deneyip olumlu/olumsuz dönüş yapabilirim.

Oyla 0

Kodsuz şekilde mantıken anlatmak gerekirse ilk önce editleyeceğin itemlerin +1 +2 hallerini bir yere al daha sonra bu itemlerin sos, som ve sun hallerini de al hangisi nasıl olması gerekiyorsa gerekli yerleri düzenle ve kaydet. Şuanda derli toplu bir veritabanım yok o yüzden test yapıp kod veremiyorum.

Bu arada bağlantıdan kastım rdp değildi anydesk falandı.

Oyla 0
Bahsettiğin mevzu zahmetli bir iş bu şekilde dengelemek zahmetli. Neden dersen, çünkü itemin refobjitem tablosunda phy olarak 2 veri var, mag olarak 2 veri girişi var, neyin ne olduğu belli değil.

Rdp: Remote Desktop Protocol (Uzak masaüstü bağlantısı)
Anydesk, teamviewer vb. hepsi bu kısıma dahil :)

Oyla 0

Başka bir yol aklıma gelmiyor sonuçta her iteme değil bazı itemlere uygulamak istiyorsun dediğim yol ile o verileri olması gereken hale çevirip kullanabilirsin.
Rdp genel de bağlanıldığında açık olan session'u kapatıp yeni session açar onun için kullanılır fakat anydesk gibi masaüstü bağlantıları aynı session üzerinden işlem yapmaya olanak tanır o yüzden yanlış anlaşılma olmasın diye not düştüm :)

Oyla 0
Merhabalar, phy mag doğru iki şer halde mevcut fakat bunu daha basite indirgemek adına diyorum TSQL komutları ile değerli ve ıdleri değiştirip mevcut değerlerin üstüne çıkartabilirsiniz. Şu sıralar yurt dışındayım. Eğer ki erken dönüş yaparsam size yardımcı olmak adına bir query göndermeye çalışacağım.

Oyla 0
Sorunu tek tek düzenleyerek, itemler arasında ki farkları hesaplayarak çözdüm.

Sos, last tier itemden +1
Som, last tier itemden +2
Sun, last tier itemden +3 fazla.

Şöyle de bir video bırakayım;

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt