Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Ivalid Client

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Devrim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Devrim

.
Türk Lirası
0.00₺
invalid client hatası alıyorum. Mevcut db ye f10'a NPC Nazif programı sabakun stone ve magic stone eklemeye çalışık 5-6 item sildim. İlk önce Sabakun için gold price hatası aldım ve recobjcommondan chasitem kolonundan düzelitp sorunu çözdm. Daha sonra oyuna girmeye çalışırken text patchlerini attırdıktan sonra, hata vermeye başladı. Fiyat olarak değişiyor ama cliette aktarırken problem yaşıyorum. Daha sonra shardı yedeğiyle değiştirdim tekrar başlattım. bu seferde invalid client hatası alıyorum sürekli. Clienti yeniden indirdim olmadı. Makinedeki data pk yı yeniden tazeledim olmadı çözemiyorum bir türlü.

Aşağıda belirttiğim kodları addnewchar prosedüründe modifiye edip, execute sql dedim, Yeni oluşturduğum 2 charı seçip start dediğimde clent kapanıyor. @tylu

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Oyla 0
Geri
Üst Alt