Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü job modu guild gözükme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Escapist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Paylaşmayın sizde o halde. Paylaşmak zorunda değilsiniz zaten. Sizden satın almak zorunda kalsınlar :)
Zorunda olduğum için değil yardım etmeyi sevdiğim için paylaşıyorum zaten. Sizden satın almak zorunda kalsınlar bana kalırsa yanlış bir bakış açısı. Bize de yardım eden insanlar olmasaydı bu noktaya gelemezdik, komüniteye her zaman geri dönüş yapmak güzeldir. Tek sıkıntı Türk forumlarında balık tutmayı öğrenmek isteyen yok pek fazla, balıkları löp löp götürmek istiyor çoğunluk 😆

Zorunda olduğum için değil yardım etmeyi sevdiğim için paylaşıyorum zaten. Sizden satın almak zorunda kalsınlar bana kalırsa yanlış bir bakış açısı. Bize de yardım eden insanlar olmasaydı bu noktaya gelemezdik, komüniteye her zaman geri dönüş yapmak güzeldir. Tek sıkıntı Türk forumlarında balık tutmayı öğrenmek isteyen yok pek fazla, balıkları löp löp götürmek istiyor çoğunluk 😆
Thank you very much for helping us and sharing your knowledge

Paylaşmayın sizde o halde. Paylaşmak zorunda değilsiniz zaten. Sizden satın almak zorunda kalsınlar :)
adamı etiketlemişim ve o da fikir verip paylaşmış, neyin diyaloğu? bayılıyorsunuz he tantana çıkartmaya, bi salın insanları valla ben daraldım

adamı etiketlemişim ve o da fikir verip paylaşmış, neyin diyaloğu? bayılıyorsunuz he tantana çıkartmaya, bi salın insanları valla ben daraldım
offset paylaşmanın kimseye bir yararı olduğunu düşünmüyorum aslında, hiçbir şey öğretmiyor ama kimsenin derdi de öğrenmek değil zaten...

Kime, ne için, neden bu mesajımı yazdığımı anlamanız için.

Kime, ne için, neden bu mesajımı yazdığımı anlamanız için.
Burda kimseye bişey anlatmana gerek yok, öğrenmek isteyen de burada, çalıp gitmek isteyen de burada, sadece işini görmek isteyende.
Boş yapmadan yardımcı olabiliyorsanız olun, olamıyorsanız da susun ve izleyin. Diyalog yapmayın.

İyi forumlar.

Job isim CharName ile jobName aynı olması için bişey yapılabilirmi ,client ? bilen biri varsa yardımcı olabilirmi ? :)

Geri
Üst Alt