Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım JobKill Honor Point

ServerEdit

Php Coder
.
Developer
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum bu ara evde kaldım 2 gün baktım forumda bulamadım JobKill Honor Point sistemini bende fixliyim ve paylaşayım istedim
bende Thief, Trader, Hunter hepsinde denedim tek tek çalışıyor sistem herkezin guardı farklı olabilir ben test amaçlı amonyak guardı denedim noticede problem yok bir çoğunuz MaxiGuard @sarkolata Hizmetinde olan guardı kullandığı için guarddan guarda notice sistemi değişiyor bende maxiguard olmadığı için onun tablosunu örnek veremedim kusura bakmayın ama takılan olursa bu konu altına yazsınlar mutlaka yardımcı olurum. :) Sistem' den görseller.

SRO[2020-07-24 02-34-21]_68.jpg

SRO[2020-07-24 02-34-27]_93.jpg

Gereken Tablo ve Prosedürler Dosya İçersinde Mevcut.

İndirmek için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum bu ara evde kaldım 2 gün baktım forumda bulamadım JobKill Honor Point sistemini bende fixliyim ve paylaşayım istedim
bende Thief, Trader, Hunter hepsinde denedim tek tek çalışıyor sistem herkezin guardı farklı olabilir ben test amaçlı amonyak guardı denedim noticede problem yok bir çoğunuz MaxiGuard @sarkolata Hizmetinde olan guardı kullandığı için guarddan guarda notice sistemi değişiyor bende maxiguard olmadığı için onun tablosunu örnek veremedim kusura bakmayın ama takılan olursa bu konu altına yazsınlar mutlaka yardımcı olurum. :) Sistem' den görseller.

Ekli dosyayı görüntüle 8912

Ekli dosyayı görüntüle 8913

Gereken Tablo ve Prosedürler Dosya İçersinde Mevcut.

İndirmek için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Gönlü zengin arkadaşım benim. ❤️ Duruyorsun duruyorsun, 90’a çakıyorsun topu. Eline bileğine sağlık. Harika olmuş, forumda yoktu ve aranan özelliklerden biriydi. ☺️ ❤️

Geri
Üst Alt