Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü jop suit bozukluğu

Türk Lirası
0.00₺
merhaba yeni jop suitleri ekledım fakat üstüme giyince bazı yerlerı eksık karakterın kendi itemleri görünüyor ne yaptımsa düzelmedi media içerisinde charactervisualchange txtsinde çok araştırdım ama bir türlü çözümü bulamadım bazıları düzgün çalışıyor itemlerin bazıları ise bozuk bunu nasıl düzeltebilirim ?

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
@Sieger Çok teşekkür ederim. Job ile alakalı bir sorum daha olacak. Küçük bir ipucu versenizde olur. Yeni eklediğim kervan petlerini 20,30,60,90,110 gibi levellere ayırdım. Char istenilen levele ulaşmadan pete binemiyor. Buraya kadar herşey normal bu aktif olan bir özellik zaten. Fakat benim istediğim char levelinde değil job levellerine göre kervan petine binmesi. ReqLevellerle alalakı bir durum mudur yoksa Typelerle mi alakalı. Bu konuda az da olsa bir bilginiz varsa ipucu verirseniz memnun olurum. Teşekkürler

Oyla 0
Geri
Üst Alt