Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DuyuruJoyhub | Venus | 100 Cap Only CH | GO 22.05.2020 | The Silk Road Story Begins | Sponsored by VSRO.ORG
Şu oyun gözü kapalı oynanabilecek en güvenli oyunlardan biri olacak, arkasında koskoca vsro.org var daha ne olsun
Açılacağı tarihi merakla bekliyor olacağım, şimdiden buram buram kalite kokusu geliyor
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, çok güvendiğim ve boşa çıkmayacağına adım gibi emin olduğum büyük bir proje. İsimler ve ortam çok sağlam. Herkes için hakkında hayırlısı olsun diyorum ve heyecanla bende gün sayıyorum
Valla eskilerden isimleri de burda görmek beni daha mutlu ediyor, herkesi tabii hemen hatırlayamıyorum ama şuanda görüştüklerimin hemen hemen hepsinin çoluk çocuğa karıştığını görünce beraber büyüdüğümüzün farkındayım.. Eskilerden herkesin yeri bende farklı, hepiniz cansınız