1.
@Toxicated yaklaşık 13-14 sene evvel extra'da tanışıp, gerek bu sektör gerekse başka sektörler olsun birlikte bir çok proje gerçekleştirdiğim samimi bir arkadaşım. Sizin bu sektörde ki geçmişiniz nedir de,
@Toxicated,
@Senua ve benim ortak gerçekleştirdiğimiz projeden ötürü bize korkak diyorsunuz? Kendi kimliğinizle gelin, bu konuyu öyle konuşalım.
2. Biz ihtar yemeden evvel, gamegami'yi sonuna kadar destekleyeceğimizi söyledik. Joymax sadece Türk serveri açsa desteklemem, kılımı kıpırdatmam. Ancak ortada yatırım yapmış bir Türk şirketi var, gavura para kazandıracağıma vatandaşıma kazanması için elimden geleni yapmayı yeğlerim.
3. Süt dökmüş kedi meselesine gelince; Son 6-12 ay içerisinde paysız bir server açıp, masrafını geçiyorum. Emeğinin karşılığını alabildin mi sen? Biz Joyhub'u büyük emeklerle açtık, büyük umutlarla açtık. Sonuç? Pay isteyen en az 20+ guild masteri ve vermeyince yediğimiz küfürler + iftiralar + tehditler. Ama piyasaya bakıyoruz, editorlükten bi haber. Daha önce SQL'e bir query yazmamış kendi başına. Tek yaptığı SMC'den item editlemek ve console'den bir şeyler indirip, millete dağıtmak olan kişilerin açtığı serverler çok rahat 1500+ oyuncuyu görüyor? Böyle kansızların olduğu bir sektörde Joyhub'un ilk 1 haftasından sonra tamamen sektörden soğudum. Artık dedim ki; "VSRO ile artık uğraşılmaz, ya pay vereceksin oro.pu ço.uğu olacaksın yada bu işe hiç kalkışmayacaksın." Millet emeğe, açık kalma sözüne vb. hiç bir şeye bakmıyor.
SilkRoad ile privatelerle tanışmış olan kitle para peşinde koşup, pay kovalıyor. Ama öyle bir kitle var ki, SilkRoad'a gönül vermiş. Artık 2006-2010 senelerini mumla arar olmuş o kitle, bu tarz pay veren, alan kansızlar yüzünden oyundan soğumuş. Artık ne dersen de adamlar inanmıyor. İşte bu kitleyi canlandırabilecek tek ışığı şuana kadar bir jollygame'de bir de gamegami'de gördüm. Başkası da yapamaz. Ben de sevdiğim, gönül verdiğim bu oyunu artık o senelerde ki gibi oyuncu olarak oynamayı özlediğimden ve doğru yönetildiği sürece hakkedenin kazanması için elimden ne geliyorsa yapacağım. Bunu da şuan resmi olarak Joymax destekli GameGami'den başka yapabilecek kimse yok. En azından ortada legal bir oluşum var.
Bir daha insanların hakkında ithamda bulunmadan evvel, ipin ucunun nerelere gidebileceğini iyi düşünün.