Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Jupiter Temple Party ile Giriş Yapma Sorunu

Türk Lirası
0.00₺
CREATE GAMEWORLD SUCCESSED!!!
An Exception occurred in CGame::ProcessMessage() MsgID : bc14
dangling overlap trs obj detected! will be removed. dump is...
trs_sm_gameworldjob [querytype: 1]
in gameserver
party li giris yapinca game server bu hatayi veriyor ve birazda dona kaliyor ne yapmak lazim nasil fixleyebiliriz ☺

Konu başlığınızı düzenleyin, forum kurallarını okuyun.

Konunuzu doğru bölüme açmamışsınız, gerekli bölüme taşıma işlemini hallettim.

Oyla 0
Sorun çözüldü mü? Çözülmediyse deneme yapabileceğim bir kaç şey var ondan öncesinde FORUM KURALLARINI okuyun lütfen. Konu başlıklarını BÜYÜK harfle yazmayın.

Oyla 0
TW verebilir misin rica etsem. Region tablolarından birisinde regiona giriş koşulları var, orada Jüpitere parti girişi olarak değiştirmen yeterli olacaktır. Onu yapmadıysan yapalım.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
elimde sunucu olmadığı için SS alamıyorum. Kişisel bilgisayarımda her hangi bir sunucu kurulu değil bu yüzden yapamıyorum.
TW ile bağlanır denemiş olurum hemde kesin emin değilim ama tahminimce region ayarlarının yapılabilmesi için orada değişiklikler yapılması gerekiyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt