Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kalelere giriş yapılmıyor

Türk Lirası
0.00₺
_RefRegionBindAssocServer tablosunda FORT_JA_AREA: 1 olmasına rağmen gate'lerden girmek istediğimde girmiyor. Sebebi ne olabilir?

Çözümü:

Sorun çözülmüştür.
1590739242234.png
_Guild tablosundaki sahipsiz guild, _SiegeFortress tablosundaki kalelerin sahibi olması gerekiyormuş. Bende _SiegeFortress tablosu bomboştu.
_SiegeFortress Tablosu şu şekilde olmalı:
1590739249230.png

Şuanda kale savaşına kayıt yapabiliyorum ve Jangan kalesine giriş yapabiliyorum.

Sorun çözülmüştür.
1590738993948.png
_Guild tablosundaki sahipsiz guild, _SiegeFortress tablosundaki kalelerin sahibi olması gerekiyormuş. Bende _SiegeFortress tablosu bomboştu.
1590739041247.png

Şuanda kale savaşına kayıt yapabiliyorum ve Jangan kalesine giriş yapabiliyorum.

Ekli dosyalar

• 1590738982768.png
    1590738982768.png
    11.5 KB · Görüntüleme: 13
Oyla 0
Execute yapmanıza gerek yok.
SMC'den kale savaşına dair tüm girdileri silin, shard ve gs'yi yeniden başlatın. (Smc'den ayarlarını sildiğinizde execute YAPMAYIN)

Ve tekrar deneyip sonucu yazın.

Oyla 0
Sorun çözülmüştür.
Ekli dosyayı görüntüle 7494
Ekli dosyayı görüntüle 7495

E bunları yapmadan nasıl gireceksin kaleye müslüman. Ortada kale gözükmüyor ama sen gircem diyorsun. :D

Neyse, sonuç olarak çözüldü.

Oyla 0
Sorun çözülmüştür.
Ekli dosyayı görüntüle 7494
Ekli dosyayı görüntüle 7495

Konu #Çözüldü olarak işaretlenmiş. Ayrıca baya uzun bir müddet gerekli bölüme aktarılmamıştır. Konunuzu #ÇözümlenenSorunlar Bölümüne Aktarıyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt