Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kervan çekerken thief çıkınca oyunda atıyor

Fury

Professional Graphic Designer
.
Türk Lirası
0.00₺
merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Kervan çekerken thief çıkınca oyunda atıyor ve alttaki hatayı veriyor, dump dosyası yok.. böyle bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
P1VkJ5.jpg

European vs kapalı mı serveriniz de? Detay verir misiniz yaptığınız işlemlerde? Kaç cap hangi haritalar hangi ırklar mevcut?

Oyla 0
SRO_VT_SHARD - tables / _RefShardContentConfig TRADE_MON_FACTOR Value 1128 yapıp exeleri resleyip dener misiniz?

Oyla 0
Mob rate ile alakalı olamaz. :/

Normal çalışan bir oyundan data.pk2 çekip deneyebilir misiniz? Dump vermemesi çok ilginç, silkroad klasörü içinde dump klasörünün içinde normal dump vermesi gerekli. Bu şekilde hatayı bulmak oldukça zor. :/

Oyla 0
Mob rate ile alakalı olamaz. :/

Normal çalışan bir oyundan data.pk2 çekip deneyebilir misiniz? Dump vermemesi çok ilginç, silkroad klasörü içinde dump klasörünün içinde normal dump vermesi gerekli. Bu şekilde hatayı bulmak oldukça zor. :/
normal çalışan oyundan datayı çektim böyle olması gerçekten tuhaf :) bende anlamadım çalışmaya devam...

dump vermemesi client ile alakalı olabilirmi ? 100 veya 110 cap için önerebileceğiniz clean orjinal bir client varmı?

Oyla 0
normal çalışan oyundan datayı çektim böyle olması gerçekten tuhaf :) bende anlamadım çalışmaya devam...

dump vermemesi client ile alakalı olabilirmi ? 100 veya 110 cap için önerebileceğiniz clean orjinal bir client varmı?
Hata Çözülmez ise Clean DB (Temiz Bir DB İLE Çalışınız.)

Oyla 0
senin sorunun data pk ile alakalı bsr dosya yollarını kontrol etmen gerek
örnek vermek gerekirse oyunda ekli ama datada olmayan bsr dosyaları yada data ismi yanlış olanda olabilir
thief cıkınca dikkatli bakarsan o an bir yansıma cıkar client bu yansımaya data partlices map içinde bulamazsa kapanır
ama dump dosyasının içine orda ne kadar carakter varsa hata kodunu yazar
dump dosyasını acıp alt taraflara dogru baktığında hatayıda yazar

Oyla 0
Geri
Üst Alt