Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kervan da Slot Ayarı

Web sitesi
www.instagram.com
Türk Lirası
0.00₺
merhaba forum sakinleri firebull kervanı biliyorsunuz ki 99 slot ben bunu düşürmek istiyorum characterdata_5000 den düşürdüm fakat sql de ayarı hangi tablodan yapıyoruz yardımcı olursanız sevinirim .

Kervan slot için öncelikle kervan petlerini _RefObjCommon tablosunda Link lerini bulman gerekiyor.

Bu Link kodlarını _RefObjChar > ID olarak bulacaksın

_RefObjChar > InventorySize düzenliceksin.Genelde 7 yapılır ilk satır için.

Daha sonra kervan mallarının _RefObjCommon tablosunda Link lerini bulman gerekiyor.
Bu Link kodlarını

_RefObjItem > ID olarak bulacaksın.

_RefObjItem > MaxStack düzenlicensin.20 yaparsan her 1 slot 20 adet mal alıcaksın.

Oyla 0
Kervan slot için öncelikle kervan petlerini _RefObjCommon tablosunda Link lerini bulman gerekiyor.

Bu Link kodlarını _RefObjChar > ID olarak bulacaksın

_RefObjChar > InventorySize düzenliceksin.Genelde 7 yapılır ilk satır için.

Daha sonra kervan mallarının _RefObjCommon tablosunda Link lerini bulman gerekiyor.
Bu Link kodlarını

_RefObjItem > MaxStack düzenlicensin.20 yaparsan her 1 slot 20 adet mal alıcaksın.
charakter data da 99 slotunu düşürdüm bu sefer problem çıkmasın media da başka istenen yer varmı db to media mı kullanayım ?

Oyla 0
Characterdata 'da düzenleme yapmanız yeterli oluyor.

DB tarafında slotun kaça ayarlı olduğunu görmek için şu kodu kullanabilirsiniz;

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Bu Link kodlarını

bu işlem baya uzun sürücek sanırsam :) peki kervan petinin açıklamasını nasıl değiştireceğiz kervan mallarının fiyatını yükseltmek zararlımı sizce @Spare

Oyla 0
Geri
Üst Alt