Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Görsel Anlatım vSRO Job-Kervan-Pet Slot ve Trade Item Stack Değerlerini Azaltmak veya Arttırmak

mustafa hacım ben dediğin şekilde petin sayfasını 1 sayfa yani 28 slota çektim başarılı bir şekilde. Sonrasında mal alayım dedim. 28 slotu 5 yıldız yapmak için 17.397.240 adet almam gerekiyormuş :D ben 28 e böldüğüm zaman maxstack i 621.000 yapmam gerekiyor .d bunu nasıl ayarlayacağız ?

Ekli dosyayı görüntüle 1866
stacklar refobjitem dede bildigim kadarıyla max stack 10.000 onu farklı bı yolla 5yıldıza cıkarıyorlardı.

@ahmet141 Shard altında _RefShardContentConfig adında bir tablo var bir sütun'un value değerini 0 yapıyordun ve 1 adet mal alında 5* oluyordu ve safe trade moduda kapatılıyordu bu şekilde. Bunu hiç bi yerde bulamazsın, kendi bulduğum bir şey bu. Sütun adını unuttum, ekran görüntüsü atabilirsen hangisi olduğunu söyleyebilirim sana.

TRADE_SAFETY_NUM

Ek Olarak çıkan mob sayısı için aşağıdaki işlemleri uygulayabilirsiniz

Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

TRADE_SAFETY_NUM

Ek Olarak çıkan mob sayısı için aşağıdaki işlemleri uygulayabilirsiniz

Rich (BB code):

Bu çıkan thief spawn oranı ile ilgili, benim dediğim NUM kısmı sanırım, önümde olmadığı için emin olarak konuşamıyorum.

kimse speciallardan bahsetmemiş bir tane konu göremedim bilgilendirme yapayım speciallarında kervan stacklerini degiştirmeniz gerekiyor

SQL:
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

specialların satış fiyatlarını normal kervanlardan 1x fazla yapmalısınız bunuda belirteyim mesela alış 4500 ise normal satış 2250 ise specialda 8500 alış gibi

Geri
Üst Alt