Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kervan Limit Ekleme

shadow

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar, oyunumda kervan çekme limiti eklemek istiyorum. Maxiguard kullanıyorum alt yapı olarak bunu nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı?
Örn; günlük 3 kervan çekebilsin oyuncu aynı chardan gibi.

_OnTradeGoodsSellingComplete tarzı bir kaç prosedür olması lazım guard db sinde onlar ile yapabilirsiniz.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
vakit olsa yazar atardım fakat biraz kurcalamak gerekiyor vakit olsa yapardım _OnTradeGoodsSellingComplete deki @npcid parametresinden npcnin idlerini siralayarak günde 1 kere < 3 kervan çekmişse alış satış yapmasını engelle tarzı proc ile log tablosu lazım

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
evet bende ona bakıyordum tam hiç aklıma gelmemişti bu yol sanırım bu şekilde çözebilirim gibi duruyor. Çözüme ulaşırsam yazacağım tekrar.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Fikir ve yol göstermeleriniz için teşekkür ederim. Dediğiniz tablolardan değilde farklı yollardan direk limit ekleyemesemde aşşağı yukarı yapmak istediğime yakın işlem yaptım çözüldü olarak işaretliyorum konuyu.

Geri
Üst Alt