Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kervan rate ayarlamak

Türk Lirası
0.00₺
Jangan - dw de filan bulunan kervan malları bildiğiniz üzere 4 tane var kervan kazancını ayarlamak istiyorum ama bunu daha kolay hale getirebilmek için kervan mallarını 4 den teke düşürmek 3 tanesini kaldırmak/kapatmak istiyorum bunu vsro npc programı ile mi yapmalıyım yoksa başka türlü mü?

İkinci olarak kervan kazancını hangi konuya göre yapmamı önerirsiniz?
1.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

2.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Evet bende konuma bu konuları eklemiştim hangisini önerirsiniz diye sormak istemiştim

ayrıca kervan mal sayısı için npc programı ile mi yapayım yoksa başka bir şekilde mi
Video'lu anlatım her zaman en iyisidir. Kafanda soru işareti kalmaz. Temelini öğren, tüm diyarı kervana bağlarsın.

Oyla 0
Çözüm
Biz kervan rate ayarlıyıcaktıkta Sieger bize cevap vericekti hey gidi hey 😁😁😁 @AhmetKumbet
Estağfurullah kardeşim o ne demek. İn, cin değiliz be. Ekmek parası peşine çalışıyoruz. Vakit buldukça bakıyoruz o zamana denk geldi kardeşimiz. Yardım isteyene hep koşmuşumdur. 😌

Oyla 0
Geri
Üst Alt