Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

MaxiGuard Kervan Ödül Sistemi [Maxiguard ile Çalışır]

Thor

WTB Mjolnir
.
Elite
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
71.50₺
Merhaba sevgili vsro.org Ailesi bugun sizlere Maxiguard üzerinde hazırladığım her turda vericek şekilde taslak bir ödül sistemi item,coin.box size kalmış.

1. Öncelikle Maxiguard Üzerinde bulunan;

Prosedür'den faydalanacağız;
Maxiguard_User//Programmability

_OnTradeGoodsSellingComplete_EDIT

2. Olarak Prosedür kervan satışı esnasında devamlı tetiklenmemesi için bir takip tablosu oluşturdum onada ihtiyacımız var

Not: Son olarak daha basit olanını yapmış biri vardır veya farklı versiyonunu ben test amaçlı yaptım hata var ise yazınız :)
Text Olarak İndirme;

Merhaba sevgili vsro.org Ailesi bugun sizlere Maxiguard üzerinde hazırladığım her turda vericek şekilde taslak bir ödül sistemi item,coin.box size kalmış.

1. Öncelikle Maxiguard Üzerinde bulunan;

Prosedür'den faydalanacağız;
Maxiguard_User//Programmability

_OnTradeGoodsSellingComplete_EDIT

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

2. Olarak Prosedür kervan satışı esnasında devamlı tetiklenmemesi için bir takip tablosu oluşturdum onada ihtiyacımız var

Not: Son olarak daha basit olanını yapmış biri vardır veya farklı versiyonunu ben test amaçlı yaptım hata var ise yazınız :)
Text Olarak İndirme;

tesekkurler

Geri
Üst Alt