Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kervan peti lvl ayarlama

Web sitesi
www.cavuronline.com
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar bu kervan petlerini açmak için gereken lvller var ben bunları 120 yapmak istiyorum rejobjcommon veya refobjchar tablolarında bu kolon yok nerede acaba bilen yardımcı olabilirmi?

update _RefObjChar set Lvl=120 where ID=(select Link from _RefObjCommon where CodeName128='ITEM_COS_T_HORSE1')

yukardakı kod mob lv ayarlar
yapacağın işlemler önce npc programı ile kervan pet isimlerini bulmak
daha sonra RefObjCommon içinde bunlarıb ID kısımlarını bulmak
daha sonra bu kodla lv vermek
ve son olarak media aktarmak
şimdi ya media aktarmada hata alıyorsun
yada yanlış kervan petine lv veriyorsun
tekrardan düzenli şekilde takip ederek tekrar denemeyi dene
2 taraftada hata var

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
@SaltanatNaibi Bir konuda biraz bilgi sahibi olmak istiyorum. Yeni eklediğim kervan petlerini 20,30,60,90,110 gibi levellere ayırdım. Char istenilen levele ulaşmadan pete binemiyor. Buraya kadar herşey normal bu aktif olan bir özellik zaten. Fakat benim istediğim char levelinde değil job levellerine göre kervan petine binmesi. Bu konuda az da olsa bir bilginiz varsa ipucu verirseniz memnun olurum. Teşekkürler

Oyla 0
Geri
Üst Alt