Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kervan rate ayarlamak

Türk Lirası
0.00₺
Jangan - dw de filan bulunan kervan malları bildiğiniz üzere 4 tane var kervan kazancını ayarlamak istiyorum ama bunu daha kolay hale getirebilmek için kervan mallarını 4 den teke düşürmek 3 tanesini kaldırmak/kapatmak istiyorum bunu vsro npc programı ile mi yapmalıyım yoksa başka türlü mü?

İkinci olarak kervan kazancını hangi konuya göre yapmamı önerirsiniz?
1.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

2.

Jangan - dw de filan bulunan kervan malları bildiğiniz üzere 4 tane var kervan kazancını ayarlamak istiyorum ama bunu daha kolay hale getirebilmek için kervan mallarını 4 den teke düşürmek 3 tanesini kaldırmak/kapatmak istiyorum bunu vsro npc programı ile mi yapmalıyım yoksa başka türlü mü?

1.

2.
@Sieger Burak hocamın konusunda çok detaylı bir şekilde anlatıldı dilerseniz bakabilirsiniz.

Ayrıca @iMonarch
anlatımı da gayet net ve düzenli bir anlatım sunmuş.

İki konuyla da rahat bir şekilde yapacağınızdan kuşkunuz olmasın :)

Oyla 0
@Sieger Burak hocamın konusunda çok detaylı bir şekilde anlatıldı dilerseniz bakabilirsiniz.

Ayrıca @iMonarch
anlatımı da gayet net ve düzenli bir anlatım sunmuş.

İki konuyla da rahat bir şekilde yapacağınızdan kuşkunuz olmasın :)
Evet bende konuma bu konuları eklemiştim hangisini önerirsiniz diye sormak istemiştim

ayrıca kervan mal sayısı için npc programı ile mi yapayım yoksa başka bir şekilde mi

Oyla 0
Evet bende konuma bu konuları eklemiştim hangisini önerirsiniz diye sormak istemiştim

ayrıca kervan mal sayısı için npc programı ile mi yapayım yoksa başka bir şekilde mi
Ben oyunumda genel olarak tek bir eşya ile 5 yıldız yapıyorum fiyatlandırmasını da NPC programı ile yapabilirsiniz sorun yaratmaz :)

Oyla 0

1.

2.
Ben de Maxiguard üzerinden ayarlama yaptım. Orijinal kervanı kapattım ve Maxiguard ile işlem yaparak tek tıkla tablodan kar ve satma oranını değiştirebiliyorum. :)

1728248701226.png

Oyla 0
Oyla 0
Ben oyunumda genel olarak tek bir eşya ile 5 yıldız yapıyorum fiyatlandırmasını da NPC programı ile yapabilirsiniz sorun yaratmaz :)
Fiyatlandırmayı npc programı ile yaparsam bir sıkıntı çıkartmaz mı?
Ben de Maxiguard üzerinden ayarlama yaptım. Orijinal kervanı kapattım ve Maxiguard ile işlem yaparak tek tıkla tablodan kar ve satma oranını değiştirebiliyorum. :)
Ekli dosyayı görüntüle 19622
Maxiguard ile nasıl yapıyoruz ki tek tıkla

Oyla 0
Oyla 0
Geri
Üst Alt