Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kervan Rate Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cikho12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cikho12

Vsro Editör
.
Türk Lirası
0.00₺
Ben sehirler arası ayarını yapmaya çalışıyorum işte burdan buraya 150m burdan buraya 250 m gibi bunun içinde bir kod buldum fakat bu koddaki BaseQuot QuotLB QuotUB bunlar ne anlama geliyor acaba tam olarak ayarlayamadığım için bunu burdan sormak istedim kod ise budur.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

BaseQuot -o malın o npcde kaç kâr ile satılacağını temsil eder.
Quot lb düşeceği en düşük oranı temsil eder.
Quot_ub ise en yüksek oranı temsil eder.

Oyla 0
Mesajda belirttiğim gibi oradaki degerleri değiştirerek deneme -yanılma yöntemiyle satılan malın npc Id sine en düşük kar en yuksek kar oranı belirleyerek hesaplama yapacaksınız açık ve net.

Oyla 0
Benim pette 10 slot var stack sayısı 492 buna göre ben jangan dw dw jangan arası kâr 100 m kâr alması lazım

bir kervanı fulleme 150m tutuyor yani satış yaptığımda oyuncunun alıcağı para 250m olması lazım 100 m kâr etmesi lazım

Hotan Jangan Jangan Hotan yine alış 150 satış yapıldığında 450m yani 300 m kâr yapmasını ayarlamaya çalışıyorum fakat yok kafayı yedim resmen

Alış Fiyatı ;30488

Oyla 0
üstteki koddaki
BaseQuot ,
Quot_LB ,
Quot_UB

değerleri aynı yapınız

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
570adet stackta 450m veriyor bölerek tam istediğin sonucu çıkarabilirsiniz
Not: npcden aynı kervan itemi alıp satarsanız aynı yere sürekli satış fiyatı düşer rateyi o şekilde doğru bulamasınız farklı kervan itemi deneyin sürekli ve ya farklı şehirler arası deneyin daha sağlıklı bulacaksınız tam karı.

Oyla 0
Refcommon itemin ıd bulun ve link ıd yi Refitemden ıd bulup Maxstack istediginiz yapabilirsiniz ve sonra itemdata dan ayn itemi yapmak zorundasınız

Oyla 0
Geri
Üst Alt