Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kguard Kurulum

Conqueror

Vsro/Database-Editör
.
Web sitesi
www.google.com
Türk Lirası
0.00₺
Selamun aleyküm arkadaşlar.

Kguard kurulumunu yapamadım, bağlantı sağlandı diyor fakat etki yok captcha kodu vs diğer özellikler olsun..
Kısacası Kguard kurulumundan anlayan birisi Team ile bağlanıp yardımcı olabilirmi.

Selamun aleyküm arkadaşlar.

Kguard kurulumunu yapamadım, bağlantı sağlandı diyor fakat etki yok captcha kodu vs diğer özellikler olsun..
Kısacası Kguard kurulumundan anlayan birisi Team ile bağlanıp yardımcı olabilirmi.
dostum kguardın sourcesini bulup sen lisanslamalısın lisans ip 127.0.0.1 oldumu olmuyor orda senin ip yazacak

Oyla 0
Clientten gelen opcode, örnek veriyorum 0x6591 iken bunu filter da 0x6594 e çevirip game server a yönlendirmem mümkün mü mümkünse c# de hangi convert komutlarını kullanmalıyım
Yeni packet oluşturup önceki paketteki veriyi gönderebilirsin. Örnek:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Eski paketin gitmesi engellenecek, yenisinin gönderilmesi sağlanacak.

Oyla 0
Geri
Üst Alt