Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Satış "KGuardEDGE dolandırıcıdır" iddiası hakkında;

kovboi

KGuardEDGE
.
Developer
Türk Lirası
0.00₺
Bu sabah üzücü ekran görüntüleriyle uyandım.

1000017291.jpg

Bunu gelip direkt bizim discorda yazabilirdi ve mesajı silinmeden cevaplanırdı. Bu bilgi bana gelene kadar kim bilir kaç farklı yerde bu saçmalık geçti.

1000017292.jpg

Bu konuda mağdurun bir forum seçip konu açması en doğru olandır. Böylece kimin ne suçu var anlaşılır. Ama belli ki bu yolu istemiyorlar. Sebebi her neyse artık saygı duymuyorum ve konuyu ben başlatıyorum.

Konunun detaylarına hakimim ve mağdur kişi olan Norges'in buralarda konu açması gerektiğini ben söyledim. Tartışmalar açık alanda yapılır ve çözülür. Bundan sadece kirli çamaşırları olanlar korkar.

YSG Bilişim, Norges ve Kalfaster (her kimse bu arkadaş) burada iddialarını ve savunmalarını yapacaklar. Bana atılan suçları da burada herkese açık tartışma alanında görmek istiyorum.

Ben kimsenin günahlarından sorumlu olamam.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

@kovboi, @sarkolata bu sektöre sorunsuz ve en iyi şekilde hizmet veren iki kişidir. Bana sorsanız kim kaldı diye, bu ikisi kaldı derim ancak son zamanlarda nedense birileri bu 2 kişiyi karalama çabasında. Biliniz ki boşuna uğraşırsınız.

Her ikisi de yıllardır bu sektöre hizmet vermiş, ben dahil bir çoğumuzun dönem dönem yardım istediği kişilerdir.

Bana kefilliğim sorulursa, babama dahi kefil olmam ancak @sarkolata veya @kovboi ’den bire bir aldığınızın her hizmetten memnun kalacağınıza kefil olurum.

Aracılarla sorun yaşayabilirsiniz buna bir şey diyemem ama bu bu adamları bağlamaz.

Ömer ismi.gibi adaletli biridir dürüstlüğüne samimiyetine kefil olurum bir çok kişi guardın bayiliğini yapıyor mağdur olan kişiler dolaylı yollardan almak yerine sahibinden aldığı sürece sorun yaşamayacaktır

@kovboi vsro dosyaları ile uğraşmaya başlayalı seneler oldu ve bu süreçte ilerlediğimden beri bu adam piyasanın içinde bu güne kadar en ufak bir yanlışı bile olmamışken ne hakla dolandırıcıdır deniyor anlamış değilim. Komik geliyor.

Burada tabi adam norveçten yolluyor. Dolarla konuşmak lazım 4800 küsür dolar. Olayın özetini yazmışsın ama ben bilmediğimiz birşeyler de var mı onu görmek istiyorum. Bu konuyu neden ben açıyorum yani mesela?

Çoktan bu konuyu o arkadaşlar açmış olmalıydı.

Birileri birşeyleri inkâr ettiği an kanıtlar devreye girer.

Biraz daha mantıklı olmanı öneririm. Çok sığ bakan kafalarla hiçbir konu çözülemez. Çözülmüş gibi yapılır.

Buraya bütün kanıtlar yerleştirildiği an kanıtı olan konularda doğru, olmayan konularda yalan söyleyerek herkes kendisinin suçunu makul şüphe seviyesine çekebilir. Bu yüzden önce iddialar ve savunmalar yapılır. Sonra kanıtlarla kimin ne kadar çelişki ve yalan kullandığı görülür. Olayda kimin masum olduğu netleşir. Ardından tekrar savunma istenir ve yargı topluma bırakılır.

Henüz konunun başrolleri yorum yazmadı. O yüzden şu an hiçbir şeyin önemi yok. Diğer yorumlar da konuyu gündemde tutuyor. Konu ne kadar gündemde olursa taraflar o kadar sıyrılamaz olur.

Alttaki olaya dönüşme kısmını bağlayamadım kafamda ama tabi.

Burada o şekilde herkes pişkin pişkin itiraf etsin yeter ki. İyi bile olur da öyle olmayacak. Gereken cezayı da piyasa verecek.

Ömere karalama yapan birisinin akıl sağlığından şüphe ederim,savunmalarını merak ediyorum.

Arkadaşın dolandırıcı kguardedge iddialarına burada herkes Ömer'i bildiğince yorum yaptı.
Arkadaş bu konuyu gördüğünde kendi savunmasını veya iddiasını kendisi yapacaktır. Aksi takdirde iddiaların asılsız olduğunu bu konuda ki yorumlar ispatlayacaktır.

Zira iddia muhattabı çekinmeden burada konusunu açtı, iddia sahibine söz vermeme gibi bir durumumuzda bizim yok.

İşimiz olmayan her şeyi, herkesi günlerdir dinliyoruz ve ilgileniyoruz. @DragonSlayer ve @AleriyaSama ve yönetimde ki diğer yetkili arkadaşlarım günlerdir sizin görmediğiniz arka planda ki buna benzer çeşitli konularla uğraşıyor.

Bugüne kadar hiç kimseyi, hiç bir konu da direkt olarak bu şekilde savunmadığımı da burada en eskisinden en yenisine bir çok kişi bilir. Olaylara her zaman 2 taraf içinde şüphe ile yanaşırım. Terazimizin şaşmaması önemli. Ancak burada bildiğim ve emin olduğum @kovboi 'nin bu iddiaların kesinlikle muhattabı olmadığı, olmayacağıdır.

Adı geçen ve kGuardEdge'nin dolandırıcı olduğunu iddia ettiği kişiyi buraya konu altına tüm iddia ve elinde ki deliller ile açıklama yapmaya bekliyorum.

Arka planda @iMonarch ve @EfsaneSro 'nun ve diğer yönetici arkadaşlarında konu ile alakalı araştırmaları devam ediyor.

Konuyu takipte olacağım.

Kişinin e-posta adresi ve foruma üyeliğini bulduk.
Açıklama için konuya e-posta ve bu konu üzerinden davette bulunduk.

@MoonAngel

Geri
Üst Alt