Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Satış "KGuardEDGE dolandırıcıdır" iddiası hakkında;

Kguardedge ve YsgBilişim, bu iki firmanın birini dolandırmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Bu aynı şey gibi A101 beni dolandırdı BİM beni süründürdü gibi birşey 😂 A101 niye senle uğraşsın veya BİM'in senle ne alıp veremediği var 😂 İnsanların başarısını takdir etmek yerine karalamak daha kolay geliyor birde bunlara peşkeş çekenler yok mu insanı çileden çıkarır 😂

İstediği paraya mı yapmadınız? Ücretsiz kurulum mu yapmadınız? Prosedürlerini mi düzenlemediniz? Ne yaptınız bu çocuğa arkadaşlar. :D
Bu nasıl bi kuyruk acısı. Sene olmuş 2024, halen daha bu şekilde saçma işler yapan, sorun, yanlış varsa bunu uygun yere, uygun şekilde açıklamayan geri zekalı insanlar kaldı mı.

Nerdeyse 10 yıla yakındır bu piyasanın içerisindeyim. Ömer'i ilk zamanlarımdan bilirim çünkü o zaman KGuard'ı 50₺'ye alırdık.
Devamında Sarko geldi. Bu insanların parayla, dolandırmayla işi yok. Hizmet iyi olsun, sundukları hizmeti sorunsuz teslim etme gayesindeler.

Her ikisi de arkadaşımdır, dostumdur. Sorduğum soru, yazdığım mesaj, taleplerim eksiksiz, cevapsız kalmadı, kalmayacaktır da bunu bilirim.
Gerek tek bir lafım ile, gerek yönlendirdiğim kişiler ile sorunsuz işlem yapılmıştır.

Yani, hangi kafa, hangi mantıkla bunu bu şekilde yazabiliyor. (Sanırım bir Twitch yayınında yazılmış.)

Ek olarak bahsi geçen diğer arkadaşı tanımıyorum, bilmiyorum. Ben burada aktifken kendisi yoktu, benden sonra gelmiş sanırım.

O yüzden onun işlemleri, satışı, karakteri, güvenilirliği vb. hakkında herhangi bir yorumum söz konusu olmamakla birlikte; forum içerisinde kendisinden alışveriş yapıp memnun kalmayan olmamış.

Ben zamanında bu forumdan bu ve türevi kişileri çatır çatır banlayıp, seslerini keserken bana çok kızıyordunuz. Taviz vermeyin.
Hepinizi öpüyorum ve seviyorum.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Video Açıklamasına böyle yazmış
Silkroad Online Private Serverlarda gerçekleşen pek çok dolandırıcılıktan sadece ufak bir örnek. Burada bahsi geçen şahıslar malesef pek çok kişinin para kaybetmesine sebep olmuştur. Olaylarda etkilenen çoğu kişi Türkiye Cumhuriyetinde yaşamaktadır. Yurt dışında yaşayan kişilerin zararları umurlarında değildir. Video'da dolandırıcılara hakettiği küfür ve söylemler mevcuttur. Bu video bu zamana kadar dile getirmeye çalışıp, engellenen tüm mağdurlar adına yapılmıştır. İyi seyirler. Lütfen videoyu paylaşıp, en yakın arkadaşınıza izletiniz. Burada geçen düzende ciddi paralar malesef kaybediliyor. Bunun önünü almak için daha detaylı ve kapsamlı paylaşımlar yapılacaktır. Bu tarz içeriklerin ve problemlerin gün yüzüne çıkmasını istiyorsanız, lütfen twitch.tv/kalfastertr kanalını takip ediniz. Şimdiden teşekkürler ve iyi seyirler. Çekirdeklerinizi almayı unutmayın!

Böyle bir video yüklemiş.

İDDİA 1

15:00

İDDİA: KGuardEDGE ekibi hiç demedi ki 1 yıllık ödediler falan diye.
CEVAP: Videoda o dakika kendi gösterdiği görüntüler zaten bu duruma cevap. Adam "Ömer 1 yıl der, düzelt orayı" diyerek bu sorunun bize gitmesini istememiş. Ayrıca biz soran herkese 1 yıllık ödeme geldiğini ve 1 yıllık bakiyesi olduğunu söyledik.

18:25

Erdem'in ses kaydı da buna ilk kanıt.

Kardeşim kapı gibi vsroeditor.com var burada, nasıl böyle tipsiz, denyolara düşebiliyorsunuz anlamıyorum. Gelmiyor şöyle müşteriler ki ömrümü onların hizmetine adıyayım. :D

Bak yine sinirlendim, verin yetkiyi herkesi banlıcam. :D

Merhabalar! öncelikle kimse kusura bakmasın arkadaşın aramasıyla uyandım ve yeni giriş yaptım...
1. Olarak Olayın tamlarak ne olduğunu anlamaya çalışıyorum genel açıklamayı ozaman yapacağım...
2. Olarak KGuardEdge 'ile ilgiği herhangi bir yükümlülük burada asla yoktur.Bizler zamanında bir sorun yaşadımız için kendi aramızda ufak bir tartışma nedeni ile bayilimizi sonlandırdı..Ama dostlumuz devam etmekte...
3. Kguard Edge ve Norges onlinine muhabetini kısaca açıklamak girekirse diye birşey yazamıyorum detayları ile paylaşmam gerekicek bunun için biraz müsade istiyorum madem suçlanıyoruz bizlerde savunmamızı yapabilelim
@kovboi için herhangi bir yükümlülük veya bir sorunun olduğunu düşünmüyorum burada Mevcut TR Cihazımızın Barındığı Kabin Dönemde Norges Online İçin Aynı Kabinde Barınan Bir Fiziksel Cihazdı Türkiye dgn alt yapısında oluşan belli başlı nedenler ile biz o makineyi ordan geri çıkardık DGN yaşanana büyük kesinti zamanların kalan bir olaydı yanlış hayırlamıyorsam...Sonrasında Oyun Ovh olarak belli bir süre hayatına devam etti ve 12 ayında veya 13 ayında kapatıldı...
4. Yapılan ve ödenen anlaşmalar gereği KguardEdge den 1 Yıllık Guard Temin Edildi O Dönemler 4 yıllık olarak Konuşuldu Fakat Toplam beden Aynı anda gelmedi Bizlerde 1.Yıl olarak Temin Ettik ve 1+ !+ Olarak 4 yıl tamamlarız diye sahibi ile bu konuyu görüştük Oyun kapandıktan Sonrada Bunun Bir Uzatma Süreci Olamayacağından Dolayı Benimde Ya yazılı Ya Sözlü Söylediğim Kelime Şu Oldu İspatını Bunur Gönderirim Klan süreçlerinle ilgili Maxiguard Olarakta Yardımcı olurum sorun yok sonuşta sen bu ödemeyi yaptın ve benim sana bu hizmeti sunmam gerekir istediğin bir zaman proje açarsan Maxiguard Üzerinden Günlerini Farafımca Devam ettirebilirsin Aradaki Fark Tamamen Bana Ait Diye Belirtmiştim...(Bulur Birazdanda Atarım Bunun İspatını)Ömer Çolak İle İlgili Hiçbir Sorun Yok Burada)
5. Olarak Verdiğim hizmetinde arkakasındayım Bundan yanada Hiçbir zaman geri Durmadım.Vsro Org ta yılda 1 2 kez bu tip konular açılıyor Milletin ekmeğine yağ sürecek seyler için bir yorum yapmayacağım.
6. Olarakta yapılan anlaşmadının ögün nasıl arkasındaysamda bugunde arkadasındayım yaptığım işlerden asla bir sorun çıksın istemiyorum....Tüm Forum ve Yöneticilerinde Ömer 'den özür diliyorum Bu Olayında Gerekli Detaylı Açıklamalarını Mutlaka herzaman yaptımız gibi İspatları ile buraya paylaşacağım...

Geri
Üst Alt