İstediği paraya mı yapmadınız? Ücretsiz kurulum mu yapmadınız? Prosedürlerini mi düzenlemediniz? Ne yaptınız bu çocuğa arkadaşlar.
Bu nasıl bi kuyruk acısı. Sene olmuş 2024, halen daha bu şekilde saçma işler yapan, sorun, yanlış varsa bunu uygun yere, uygun şekilde açıklamayan geri zekalı insanlar kaldı mı.
Nerdeyse 10 yıla yakındır bu piyasanın içerisindeyim. Ömer'i ilk zamanlarımdan bilirim çünkü o zaman KGuard'ı 50₺'ye alırdık.
Devamında Sarko geldi. Bu insanların parayla, dolandırmayla işi yok. Hizmet iyi olsun, sundukları hizmeti sorunsuz teslim etme gayesindeler.
Her ikisi de arkadaşımdır, dostumdur. Sorduğum soru, yazdığım mesaj, taleplerim eksiksiz, cevapsız kalmadı, kalmayacaktır da bunu bilirim.
Gerek tek bir lafım ile, gerek yönlendirdiğim kişiler ile sorunsuz işlem yapılmıştır.
Yani, hangi kafa, hangi mantıkla bunu bu şekilde yazabiliyor. (Sanırım bir Twitch yayınında yazılmış.)
Ek olarak bahsi geçen diğer arkadaşı tanımıyorum, bilmiyorum. Ben burada aktifken kendisi yoktu, benden sonra gelmiş sanırım.
O yüzden onun işlemleri, satışı, karakteri, güvenilirliği vb. hakkında herhangi bir yorumum söz konusu olmamakla birlikte; forum içerisinde kendisinden alışveriş yapıp memnun kalmayan olmamış.
Ben zamanında bu forumdan bu ve türevi kişileri çatır çatır banlayıp, seslerini keserken bana çok kızıyordunuz. Taviz vermeyin.
Hepinizi öpüyorum ve seviyorum.