Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Satış KGuardEDGE v8 Orijinal - En uzun süredir varlığını sürdüren filter hizmetinin en yeni jenerasyonu!

Vay vay her zaman hak ettiğini almanı istemişimdir pek sohbetimiz olmasa da hep takip ediyorum bol oyunculu olsun yeni version dahada ileride görmek isteriz herzaman hak eden insanları <3

Eline sağlık ömer hocam uzun süredir takip ediyorum bende oldukça başarılı bir sistem dizayn etmişsin ezelden beri bu piyasanın içinde birisin fakat geri plan rollerinde kalman kalitenin düşük olduğunu gösterdiği anlamına gelmiyor kaliteyi resmen marka haline getirmişsin profesyonel bir işçilik yaptığınızı düşünerekten göz gezdireyim dedim bu resmen ultra profesyonel olmuş gerçekten çok iyi takdire şayan bol kazançlar dilerimm yolumuzu çizdik sayende..

KGuard markasını KGuardEDGE olarak güncelleyebilmek için ciddi bir AR-GE ve ciddi bir geri dönüş planlaması yapıldı emeğe saygı duyan herkese teşekkür ediyoruz.

Yanlış anlamanı istemem ama sırf godsend skillerinde imbue bugu olmadığı için oyunumdan kaldırtmıştı oyuncular. En çok övündüğün özelliği sanırım bir çok oyun kullanamayacak :(

Geri
Üst Alt