Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kidemonas Invisible Problem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wolwec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wolwec

ASOIAF
.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar,

Yine ben ve yine enteresan bir sıkıntı :D

Bu sefer video ile göstereceğim sıkıntıyı.

Bu arada arkadaşlar bu invisible modundayken bazen konsoldan indirir indirmez görünmez oluyor. Bazen biraz uniq etrafta dolandıktan sonra görünmez olabiliyor. Videoda çıkmamış bunlar ilk başta bekledim biraz ama olmadı video uzamasın diye beklemedim. Videodakiler de bunlara ek

Herhangi bir spawn noktasında değil tactics'e ekleme yapmadım. Param değerlerinde sıkıntı varmı bilemiyorum. Hangi param bu sıkıntıya sebep olur onu da bilemiyorum. Ama birazdan bu particlesi değişip bir deneyeceğim bazen en alakasız yerden hata çıkabiliyor.
Tactics spawn noktası değildir. Regiondaki mobun davranışını belirlersin o tablodan.

Oyla 0
Geri
Üst Alt