Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
prosedür sorunlu. itemi yere atıp tekrar aldıgınızda dc oluyor bazen. dc oldugunda itemdeki süre siliniyor. itemin serial ve ID64 yenilendigi için takipten düşüyor böylece süre kalkıyor.
Denemeleri mi az önce yineledim, eşyayı yere on kere atıp geri aldım, oyundan çıkıp geri girdim ve herhangi bir sorun olmadı. Doğru eklediğinize emin olunuz...
I Made all that things but didn't work ! i do all steps like u share with ! .. but no thing happen with mine sword ! when i use or in my own page ! .. clear like normal
i do like that with restert all file server.. and same like and i change the time sure for my main one
. but are that problem with my time on pc changed i mean are that important if i made the option like that 2/2/2020 or i must made it read like that 2-02-2020?